Goddelijk bier, spraakmakend design

In de wereld van craft- en speciaal bier komen steeds meer brouwers met de lekkerste bieren of pils op de markt. Een consument staat voor het schap en heeft de ruime keuze uit een bier-assortiment van bijna 200-500 verschillende bieren. Dat de smaak van jouw met liefde gebrouwen bier geweldig is, dat is een ding dat zeker is. Daar komt de consument zeker voor terug. Maar hoe zorg je er nou voor dat de consument überhaupt die geweldige smaaksensatie van jouw gebrouwen bier voor het eerst ervaart?(En deze daarna dus nog veel vaker wil ervaren, lees; herhaalaankopen)

Juist, een sprekende verpakking is de oplossing. Of het nou gaat om een prachtig ontworpen bieretiket of een sleeve die perfect aansluit op jouw bierfles, de mogelijkheden zijn legio.

Bieretiketten en sleeves uit de praktijk

Eshuis werkt al jaar- en dag samen met verschillende bierbrouwers van verschillende formaten. Denk aan Heineken en Grolsch, maar ook onze lokale bierbrouwerij uit Dalfsen – De Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij. Samen met onze lokale partners hebben wij speciaal voor het Stone Rock festival gebrouwen custom made bier, een bierverpakking gecreëerd welke echt in het oog springt.

Door het inzetten van een uniek design dat geheel werd doorgevoerd in de vormgeving van de aankleding van het festival tot aan de bierverpakking gingen deze American Red Ale bieren als warme broodjes over de toonbank. Als extra dimensie waren alle bierflessen ook gepersonaliseerd door middel van het inzetten van unieke nummering. Omdat het om een limited edition bier gaat, werd op deze manier de nadruk gelegd op het feit dat iedere fles “limited” en uniek is.

De bieren met speciaal ontworpen krimpsleeves werden zo goed ontvangen door de consumenten en festivalgangers, dat organisator Bas Schultz het daaropvolgende jaar meteen een nieuwe variant in het leven heeft geroepen; “Trippin Trailer Trash”.

Bas Schultz;

"Doen wat je leuk vindt is het belangrijkste wat er is. En doe dat met diegenen die het ook leuk vinden en de passie delen. Naast het initiatief nemen met vrienden, het ontwerpen met de helden van Viesrood en het brouwen met de geweldige heren van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij, was het voor ons absoluut geen moeilijke keuze om het drukken van de sleeves in de schoot te werpen van Eshuis.

Eshuis heeft een team met mensen om zich heen waar wij direct enthousiast van werden en dat team sluit perfect aan bij het type mensen waar wij onze projecten graag mee op touw zetten."

Wil jij ook dat jouw product opvalt in het schap? Bestel dan je etiket via de webshop, of neem contact op met ons salesteam voor de mogelijkheden van krimpsleeves via het offerteformulier. Direct een mail  sturen naar maatwerk@eshuis.nl kan ook, op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met je op.