Flowpack verpakking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Wat is een flowpack of pillowpack?

Een flowpack, ook wel pillowpack genoemd, is een verpakking voor jouw product. Je herkent de verpakking aan de sealranden aan twee zijdes. Eshuis flowpacks zijn geschikt voor zowel verticale als horizontale verwerking. Het is de ideale verpakking voor wanneer je iets per stuk of per portie wilt verpakken zoals pepermunt, koekjes en samples. Ook kan je met een grotere flowpack producten verpakken als deegwaren, supplementen en muesli.

Met een flowpack van Eshuis ben je er zeker van een goede verpakking voor jouw product. We kunnen lamineren voor uiteenlopende concepten, geschikt voor ieder project en elke benodigde barrière.

De bescherming en voedselveiligheid van flowpack verpakkingen

Door de veiligheid die flowpacks bieden, wordt deze verpakking veel gebruikt in de foodsector. De verpakking wordt namelijk gesloten door middel van drie sealranden aan twee zijdes. De extra ruimte tussen het product en de folie zorgt voor een stevige plastic verpakking. Met een flowpack van Eshuis ben je verzekerd van een beschermd en voedselveilig product. Natuurlijk door de hoge kwaliteit folie, maar ook dankzij onze BRC en ISO certificatie. Perfect voor food product.

Van flowpack folie tot eindproduct

Kies jij voor deze veilige en flexibele verpakking? Dan leveren wij jouw flowpack folie op rol aan jou of aan jouw co-packer. Bij de co-packer omsluit de folie jouw product en wordt de flowpack gevormd door de hitte seal aan twee zijdes. Door het extra beetje ruimte tussen jouw product en de flowpack heb jij een stevige, plastic verpakking.

Jouw flowpack verpakking is ons maatwerk product

Het leveren van jouw flowpack folie is voor ons maatwerk. Daarom zijn onze accountmanagers al vanaf het begin betrokken bij het proces. Voor elk project is er een geschikte Eshuis flowpack. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.


€ 0,04