Flowpack verpakking

Een veelzijdige en flexibele oplossing voor verschillende producten. 

Vraag een offerte aan of lees verder onderin deze pagina. 

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Drukwerk voor een pillow bag of flowpack verpakking op rol vind je bij Eshuis

Indien je op zoek bent naar bedrukt flowpack of pillow bag folie dan ben je bij Eshuis aan het juiste adres. Al jaren produceren wij folies op rol, ideaal voor flowpacking. Ben jij flowpacker of laat je jouw producten afvullen bij een flowpacker? Lees dan verder.

Wat is een flowpack of pillow bag verpakking?

Bij Eshuis kun je folie voor meerdere type flexibele verpakkingen bestellen. Wij hebben verschillende folies en laminaten welke op rol worden bedrukt en geleverd. Flowpacks zijn geschikt voor horizontale afvullijnen en worden veelal ingezet bij vaste goederen zoals het koekje bij de koffie of het zeepje in een hotel. Pillow bags zijn daarentegen geschikt voor verticale afvullijnen en worden veelal gebruikt voor stortgoederen zoals snoepgoed of noten. Flowpack en pillow bag verpakkingen zijn te herkennen aan de afsluiting door middel van drie sealranden en staan bekend om de beschermende functie voor het verpakte product.

Waarom kiezen voor flowpack of pillow pouch?

Zoals hiervoor al benoemd wordt de folieverpakking vaak gebruikt voor koek en snoep, maar ook voor zeep, premiums en monsterzakjes. Je kunt kiezen voor de verpakking per stuk of voor verschillende losse onderdelen in één verpakking. De pillow bag en flowpack folie is leverbaar in verschillende kwaliteiten en barrière eigenschappen. Weten welk flowpack folie geschikt is voor jouw flowpack machine? Neem contact op en wij helpen je graag verder.

De plastic folie verpakking voor jouw product

Naast flowpack verpakkingen zijn er ook talloze andere mogelijkheden voor flexibele verpakkingen. Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct mailen mag natuurlijk ook; maatwerk@eshuis.nl

€ 0,04