Flowpack verpakking

Een veelzijdige en flexibele oplossing voor verschillende producten. Bekijk snel naar onze mogelijkheden voor een flowpack of een pillowpack.

Wat is een flowpack of pillowpack verpakking?

Bij Eshuis kun je meerdere type flexibele verpakkingen bestellen. Wij hebben verschillende folies en laminaten welke op rol worden bedrukt en geleverd. Flowpacks zijn geschikt voor horizontale afvullijnen en worden veelal ingezet bij vaste goederen zoals het koekje bij de koffie of het zeepje in een hotel. Pillowpacks zijn daarentegen geschikt voor verticale afvullijnen en worden veelal gebruikt voor stortgoederen zoals snoepgoed of noten. Flowpack en pillowpack verpakkingen zijn te herkennen aan de afsluiting door middel van drie sealranden en staan bekend om de beschermende functie voor het verpakte product.

Waarom kiezen voor flowpack of pillowpack?

Zoals hiervoor al benoemd wordt de folieverpakking vaak gebruikt voor koek en snoep, maar ook voor zeep, premiums en monsterzakjes. Je kunt kiezen voor de verpakking per stuk of voor verschillende losse onderdelen in één verpakking. De pillowpack en flowpack folie is leverbaar in verschillende kwaliteiten en barrière eigenschappen. Bekijk onze beeldbank om te kijken welke flowpack verpakkingen wij eerder al hebben gemaakt.

De plastic folie verpakking voor jouw product

Naast flowpack verpakkingen zijn er ook andere mogelijkheden voor flexibele verpakkingen. Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen binnen 24-uur contact op.Direct mailen mag ook; maatwerk@eshuis.nl

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf