Maak kennis met onze accountmanagers!

Wil jij weten hoe je een merk op een ludieke manier op de markt krijgt? Of wil je jouw verpakkingen verduurzamen maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn?  Plan dan een brainstorm sessie in met een van onze accountmanagers zodat zij met je mee kunnen denken. Al onze accountmanagers hebben jarenlange ervaring in jouw branche en zijn de perfecte gesprekspartner.

 

Kathleen Beurms

Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische sector voor de verpakkingsindustrie, help ik u graag verder bij al uw projecten. Ik weet wat er technisch mogelijk is in de productie en weet dit om te zetten naar succesvolle en in het oog springende producten.

Dagelijks ben ik bezig met vragen over duurzaamheid voor de verschillende branches waarin wij werkzaam zijn. Een grote uitdaging waarin wij al grote stappen hebben gezet en u daarbij kunnen helpen. Ik ben benieuwd naar uw uitdaging en denk graag met u mee!

Mijn focusmarkt:

  • België
  • Frankrijk

Afspraak maken

Kevin Keijl

Vanuit de verschillende functies die ik heb uitgeoefend in de grafische industrie kan ik op veel fronten ondersteunen en advies geven als het gaat om verpakkingsvraagstukken.
Ik luister dan ook graag naar jouw wensen en ga graag gezamenlijk op zoek naar de beste oplossing voor jouw specifieke product. Dankzij mijn technische kennis weet ik alle ins en outs van etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. Graag laat ik zien wat Eshuis voor jou kan betekenen.

Of het nu gaat om besteloptimalisatie, of het verduurzamen van jouw verpakking; ik ga graag de uitdaging aan.

Ik geloof sterk in samenwerkingen die verder gaat dan “u vraagt, wij draaien”!

Mijn focus ligt met name op:

  • Non-food 
  • Dranken
  • Cosmetica

 

Afspraak maken

Nathan Ritsema

Mijn doel: het vinden van dé oplossing voor jouw verpakkingsuitdaging. Welk vraagstuk er ook ligt, ik ga er graag mee aan de slag. Door samen te werken komen we tot een op maat gemaakte oplossing die aansluit op jouw product. Denk bijvoorbeeld aan thema's zoals duurzaamheid, bestelgemak en natuurlijk hoe we jouw product laten opvallen in het schap. 

Ik ga dan ook graag in een gesprek dieper in op de uitdagingen die jij hebt liggen voor de toekomst. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat voor nu én voor de toekomst. 

Mijn expertise ligt in de volgende branches:

  • Biersector

  • Chemie

  • Verf
  • Nutrition

Ik help jou graag bij het oplossen van verpakkingsvraagstukken. Maak gerust een (online) afspraak via onderstaande knop:

Afspraak maken

 

Ontdek onze services; download de brochure

Meer leren over de mogelijkheden bij Eshuis?

Download de brochure