Overige folieverpakking

Een veelzijdige en flexibele oplossing voor verschillende producten. Bekijk snel onze mogelijkheden voor overige folieverpakkingen.

Overige folieverpakkingen op rol

Folieverpakkingen, ook wel bekend als flexibele verpakkingen. Deze verpakking wordt voor veel verschillende soorten producten gebruikt, denk aan: zaden, specerijen, voedingsmiddelen, zoetwaren, cosmetica en diervoeding. Bij Eshuis produceren wij folie op rol, geschikt voor het vormen van bijvoorbeeld stickpacks, sachets. Veelal wordt dit gemaakt van een kunststof laminaat. Ofwel, een plastic verpakking op maat. Maar ook bedrukt papier op rol kunnen wij produceren, ideaal voor bijvoorbeeld een wikkelverpakking. 

Flexibele vormen van flexibele verpakkingen

We kennen veel verschillende soorten flexibele verpakkingen zoals: flowpack, sachet, stand-up pouch maar ook koffiewikkels, stickpacks, topseals enzovoort. De vormen van flexibele verpakkingen zijn, de naam zegt het al, behoorlijk flexibel. Elk product is een maatwerk verpakking op zich.

Het juiste materiaal voor jouw product

Een belangrijk onderdeel van een folieverpakking is het materiaal, er bestaan ontzettend veel verschillende materialen. De keuze van het materiaal is afhankelijk van jouw product. Moet de flexibele verpakking bestand zijn tegen de hitte van een oven en magnetron of juist de kou van een vriezer? Mag het materiaal vocht of lucht doorlaten of bederft de inhoud dan? Dit zijn allemaal belangrijke variabelen waar wij rekening mee houden met de keuze van het juiste materiaal voor jouw product.

Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden van flexibele verpakkingen

Flexibele verpakkingen in kleine oplages of grote oplages, dat is voor ons geen enkel probleem. Wij drukken folieverpakkingen op rol in een hoge kwaliteit, zoals je van ons mag verwachten.

Ben je op zoek naar een folieverpakking voor jouw folieverpakkingsmachine? Of wil je een wikkel bedrukken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf