Half body sleeve

Creëer een uniek product met een half body sleeve

Benadruk de vormen van jouw product met een half body sleeve

Een half body sleeve is een mooie oplossing voor de presentatie van jouw product. Een half body sleeve, de naam zegt het al, bedekt jouw product gedeeltelijk. Het is eigenlijk een tweede huid op een gedeelte van het product. Door maar een gedeelte te bedekken kun je goed de inhoud van jouw product laten zien en tegelijk de mooie vorm van bijvoorbeeld de fles benadrukken.

Samen kijken naar de beste shrink sleeve oplossing voor jouw product

Een krimpsleeve wordt veelal gemaakt van PET materiaal. Door het gebruik van hitte krimpt de sleeve en neemt het precies de vorm van de verpakking aan. Er komt technisch veel bij kijken om jouw design niet te laten vervormen bij het krimpen. Hier adviseren wij jou graag over. Wij kunnen jou het beste helpen en adviseren wanneer je een lijntekening opstuurt van jouw fles, flacon of blikje samen met het artwork.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via het formulier.

Wil jij meer informatie en een prijsindicatie voor het inzetten van een half body sleeve? Vraag dan een offerte aan via het offerte formulier en voeg artwork en een lijntekening van jouw product toe. Wij nemen binnen 24-uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Toch nog op zoek naar andere oplossingen? Bijvoorbeeld een shrink sleeve die jouw product volledig bedekt, of een shrink sleeve die garandeert dat jouw product niet eerder is geopend? Bekijk onze full body shrink sleeve of de tamper evident shrink sleeve pagina.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf