Flexibele verpakkingen op maat

Een verpakking is een belangrijk onderdeel van jouw product. Jij wilt natuurlijk dat jouw verpakking opvalt in de schappen. Wij van Eshuis helpen jou daarbij! Met een goede flexibele verpakking creëer je een positieve eerste indruk. Ontwikkel en bestel jouw bedrukte folie voor flexibele verpakkingen op maat bij Eshuis. Heb je behoefte aan advies? Ons team helpt jou graag verder.

Flexibele verpakkingen op maat
  • Wij beloven: in één keer goed!
  • Partner voor B2B
  • 130 jaar ervaring
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vraag een gratis sample pakket aan

    • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

    Vraag hier jouw sample pakket aan

Jouw flexibele verpakking: Kies voor een flowpack of sachet van Eshuis

Verpakkingen bestaan in vele soorten en maten, dit geldt zeker voor flexibele verpakkingen. De mogelijkheden zijn oneindig. Kan je hulp gebruiken of heb je inspiratie nodig? Wij helpen je op verschillende manieren. Ga naar onze inspiratiepagina voor onze mooiste verpakking- en merk verhalen. Of neem contact op met ons maatwerkteam. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Flexibele verpakkingen van kwaliteit

De associaties van jouw product worden gemaakt door de uitstraling van de verpakking. Met Eshuis kies je voor kwaliteit en zorg jij voor een goede eerste indruk. Eshuis produceert bedrukte folie voor flexibele verpakkingen op rol. Vraag nu jouw offerte aan voor flexibele verpakkingen op maat door op één van de producten te klikken.

Van hoog naar laag sorteren