Persoonlijker dan je denkt

Onze werkwijze:
van idee naar succes

Verrassend en opvallend drukwerk begint met een sterk idee. Elke dag en nacht draaien onze machines om die ideeën waar te maken. De échte kracht van Eshuis zit in onze mensen. In hoe wij werken aan jouw verpakkingen én successen.

Eshuis maakt van elke uitdaging een oplossing. Natuurlijk, daarvoor hebben wij de modernste productietechnieken in huis. Offset, HD-flexo, digitaal. Drukken zit ons in de vingers. En in onze genen. Net als ambacht, kennis en onze werkwijze.

Drukwerk is mensenwerk

Met meer dan 130 jaar ervaring en ruim 160 collega’s is één ding zeker: elke verpakking die wij voor jou maken is het resultaat van vakmanschap en teamwork. Ons team staat voor je klaar, in elke stap van uitdagend idee tot opvallend eindproduct.

Honderdduizenden etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen rollen dagelijks van onze persen. Elk stuk drukwerk, iedere order komt langs vrijwel al onze afdelingen. Of je nu via de webshop bestelt of een maatwerk product op het oog hebt: drukwerk is mensenwerk.

De weg van order naar levering

Jouw idee legt een mooie weg af binnen Eshuis. Een uitgekiende, slimme route. In elke stap bewaken onze mensen de balans tussen snelheid en kwaliteit. Met vakmanschap en deskundigheid, dat spreekt voor zich.

Ons webshop team zorgt voor een vlekkeloze one-stop-shop-ervaring. Vanaf het moment dat je bestelt controleren wij jouw order en kun je deze op elk gewenst moment volgen. Zo praktisch is ons online bestelsysteem, zo slim en hands-on is ons online order team. 

 Webshop

Is jouw vraag groter, specifieker en uitdagender? Zit de oplossing in maatwerk? Dan is een persoonlijk advies ons antwoord. Neem vooral contact op met ons team dat graag meedenkt én met verrassende ideeën komt.

Marjan_en_Marlies.jpg

Wordt een idee concreet dan maken wij een order aan. Althans, dat doen onze ordermanagers. Jouw bestelling staat nu in ons systeem, daarmee zetten wij onze keten van kwaliteit in gang.

Voordat de machines gaan draaien, willen we zeker weten dat we jouw etiketten, shrink sleeves of flexibele verpakking in één keer goed kunnen produceren. Daarom doen we eerst enkele tests. Deze afdeling heeft naast kijk op kwaliteit ook een scherp oog voor innovaties. Zij zorgen ervoor dat Eshuis voorop blijft lopen. En dat we altijd het nieuwste en slimste in verpakkingen kunnen aanbieden. 

De hoogste kwaliteit in drukwerk vraagt om de scherpste kwaliteit in drukbestanden. Daarom de volgende stop: de prepress afdeling. Hier maakt ons team jouw drukbestand drukklaar. Gecheckt en in orde, dan gaat het bestand naar de machines.

Bestelde je een maatwerk etiket in een grote oplage? Grote kans dat we jouw product drukken in flexo, een hoogdruktechniek met flexibele drukvormen. Een perfecte techniek voor  flexibele verpakkingsmaterialen. We kunnen er alles mee bedrukken, van papier tot kunststof en folie.

Jannick.jpg
Roy.jpg

Een bestelling via de webshop in een kleinere oplage? Dan zorgen we met onze digitale drukpersen voor een prachtig resultaat. Verbluffend mooi én snel geproduceerd, daar mag je op rekenen. Natuurlijk mét oog voor elk detail.

Oog voor detail is zéker in de volgende stap onmisbaar: de nabewerking. Scherpe randen, naadloze snedes en feilloze finishing. Dit is puur vakmanschap. Precies wat je van onze eindproducten mag verwachten.

Nu is jouw verpakking gereed om te verzenden. Voordat wij de logistiek en het transport verzorgen, controleren we nog een keer op kwaliteit. Alleen het beste is immers goed genoeg. Dat geldt ook voor de verpakking, die regelen wij hier ook. Alles perfect? Dan zorgen we dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Van uitdagend idee tot opvallend eindproduct. Met 160 gedreven collega’s bedenken, produceren en leveren wij de beste de mooiste verpakkingen. Voor jouw succes, want daar is het ons om te doen.

Ontdek onze services; download de brochure

Meer leren over de mogelijkheden bij Eshuis?

Download de brochure

Jouw verpakking onze trots

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Met een mooi bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een bier etiket maken en online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Eshuis.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_Etiketten_op_rol.jpg
  Etiketten op rol
  Bij Eshuis bestel je gemakkelijk online kwalitatieve etiketten op rol. Een handige oplossing voor een mooie uitstraling van jouw product.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Lekkerding_8.jpg
  Maatwerk etiketten
  Bijzondere wensen zoals een grote oplage, unieke vorm of een speciale afwerking zoals coldfoil? Vraag dan een offerte aan.