Ovale stickers

Stel jouw ovale etiket op rol eenvoudig samen in onze etikettenconfigurator. In slechts 4 eenvoudige stappen zijn jouw ovale stickers samengesteld en gaan wij aan de slag. Het laten van drukken van ovale stickers doe je bij Eshuis!

Gratis levering in NL | vanaf 100 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

In 4 stappen samengesteld en besteld

1. Selecteer je materiaal, vorm, formaat en afwerking. 
2. Bepaal het aantal; je ziet meteen de prijzen.
3. Upload jouw ontwerp in de editor en keur het zelf goed.
4. Bestel jouw ovale stickers, wij controleren het ontwerp en gaan voor jou drukken.

Hoe je precies jouw design kan aanleveren? Bekijk onze aanleverinstructies op deze pagina.
Verwerk je de ovale stickers machinaal, dan kun je de technische specs doorgeven. Zelf labelen met de hand? Kies voor Eshuis heeft keuze bij de laatste 3 opties, wij regelen het voor jou.

Makkelijk en snel ovale stickers bestellen

In onze webshop bestel je, eenvoudig en snel, ovale stickers op rol. Stel zelf je stickers samen in onze etiketten besteltool. Je hebt keuze uit zes verschillende materialen, allerlei formaten en een glanzende of matte afwerking. Kies een levertijd van één, drie of vijf werkdagen. Upload jouw ontwerp in de online editor. In enkele stappen en met een paar klikken, bestel jij heel eenvoudig ovale etiketten.

Ovale stickers drukken van hoge kwaliteit

Een ovale sticker kan je overal voor gebruiken. Verpakkingen van plastic, glas, karton, blik enzovoort. Onze ovale stickers zijn geschikt voor allerlei oppervlakten. Je kan ook ovale stickers met logo bestellen, daarmee kan je een cadeau versieren. Weten waar het materiaal van onze stickers voor geschikt is? Bepaal met dit overzicht het perfecte materiaal voor jouw product.

Zelf ontworpen stickers drukken

Heb je een mooi ontwerp voor een ovaal etiket of ga je zelf stickers ontwerpen? In de online editor kan je zelf stickers ontwerpen of eenvoudig artwork uploaden. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen of uploaden? Bekijk hier onze video’s, hier leggen we het je uit.

PS: Heb je nog geen ontwerp? Geen probleem, onze ontwerppartners helpen jou ook graag verder. Kijk op deze pagina naar een aantal mooie voorbeelden.

100% Bestandscontrole!

Twijfel je aan het bestand dat je van plan bent te uploaden? Geen probleem! Bij Eshuis worden alle bestanden met nauwkeurigheid gecontroleerd, mochten wij twijfelen aan de kwaliteit van jouw bestand dan nemen wij contact met je op! Is de kwaliteit goed, dan ontvang je geen melding en loopt de order gewoon door. PS. bij zilver en transparant materiaal ontvang je van ons een definitieve proef die je eerst dient goed te keuren. Voor meer informatie verwijzen we naar de FAQ.

Ovale stickers drukken is onze expertise

Bestel jouw etiketten op rol in onze webshop: snel, makkelijk én betrouwbaar. Wil je advies over jouw ovale etiketten? We helpen je graag. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie. Of vraag hier een gratis sample pakket aan met alle materialen voor ovale stickers. Wij zijn op werkdagen van 08.00-18.30 uur per WhatsApp en e-mail bereikbaar.

Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04