Gemini etiketten

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Een gemini etiket heeft twee bedrukte kanten, perfect voor een transparante verpakking.

Vraag eenvoudig een offerte aan of lees onderin deze pagina verder. 

€ 0,04

Gemini etiket; het label met een dubbele uitstraling

Een gemini label is een perfect etiket voor transparante verpakkingen. Een gemini sticker is transparant en wordt aan de voorkant of achterkant van de verpakking geplakt. Het etiket wordt aan één kant bedrukt (de voorkant), het bijzondere is alleen dat je twee afbeeldingen op hetzelfde etiket ziet. Voor én achter. Het etiket wordt in meerdere lagen opgebouwd met inkt. Een ingewikkeld stukje techniek. Hierdoor kun je met een gemini sticker in feite door de verpakking heen kijken.

Laat product en design van het etiket samenkomen door middel van een gemini sticker

Op de voorzijde van het gemini label kan een mooie afbeelding weergegeven worden en op de “achterzijde” is er alle ruimte voor productinformatie. Hierdoor lijkt het een dubbelzijdig etiket. De afbeelding zie je door de transparante verpakking heen. De combinatie van een transparant product en een gemini etiket zorgen ervoor dat de fles, flacon of pot zelf bedrukt lijkt. Een gemini label is daardoor een perfect label voor cosmetica producten, zoals make-up en shampoo verpakkingen. Met dit etiket creëer je een unieke en luxe look voor jouw product.

Gemini stickers van hoogwaardig stickermateriaal 

Naast dat de kwaliteit van jouw product zelf ook goed moet zijn, is het ook belangrijk dat het product opvalt in het schap. De consument wordt in de supermarkt of bij de drogisterij blootgesteld aan ontzettend veel keuzes. Laat het product daarom stralen door een opvallend en uniek gemini etiket, dat bij de consument direct in het oog springt. Bij Eshuis drukken we gemini stickers enkel op hoogwaardig stickermateriaal. Een echte no-label-look uitstraling kan daardoor worden behaald.

Vormen, materialen en een nette afwerking

Welke vorm, formaat, materiaal of afwerking je ook voor ogen hebt: de mogelijkheden zijn eindeloos, volledig afgestemd op jouw wensen. Kies je liever voor een glanslak, een matte lak of heeft laminaat toch de voorkeur? We geven je een paar standaard opties voor wat betreft de afwerking van het product, maar heb je toch een andere afwerking voor ogen, dan kun je dat specifiëren in het opmerkingenveld. Middels onderstaand formulier kun je alle wensen met ons delen en eenvoudig een offerte/informatie aanvragen. 

Wil jij ook een gemini sticker voor jouw product bestellen? 

Het grafisch ontwerp van jouw gemini etiket kun je eenvoudig uploaden in onderstaand formulier. Toch nog op zoek naar meer ideeën? We helpen je graag op weg. Bekijk onze inspiratiepagina met concepten om etiketten te ontwerpen. Na de offerte aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw product!

Etiketten drukken doe je bij Eshuis!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan