Gemini etiketten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Gemini etiketten: een label met dubbele uitstraling!

Een gemini label is een perfect voor transparante verpakkingen. Een gemini sticker is transparant en wordt aan de voorkant of achterkant van de verpakking geplakt. Een gemini etiket wordt aan één kant bedrukt (de voorkant), het bijzondere is alleen dat je twee afbeeldingen ziet: voor én achter. Een gemini etiket wordt in meerdere lagen opgebouwd met inkt. Een ingewikkeld stukje techniek. Hierdoor kun je met een gemini sticker in feite door de verpakking heen kijken.

Laat product en design samenkomen door middel van een gemini sticker

Op de voorzijde van het gemini label kan een mooie afbeelding weergegeven worden en op de “achterzijde” is er alle ruimte voor productinformatie. Hierdoor lijkt het een dubbelzijdig etiket. De afbeelding zie je door de transparante verpakking heen. De combinatie van een transparant product en een gemini etiket zorgen ervoor dat de fles, flacon of pot zelf bedrukt lijkt. Een gemini label is daardoor een perfect label voor cosmetica etiketten producten, zoals make-up en shampoo verpakkingen. Zo creëer je een unieke en luxe look voor jouw product.

Gemini stickers van hoogwaardig stickermateriaal 

Naast dat de kwaliteit van jouw product zelf ook goed moet zijn, is het ook belangrijk dat het product opvalt in het schap. De consument wordt in de supermarkt of bij de drogisterij blootgesteld aan ontzettend veel keuzes. Laat het product daarom stralen door een opvallend en uniek gemini etiket, dat bij de consument direct in het oog springt. Bij Eshuis drukken we gemini stickers enkel op hoogwaardig stickermateriaal. Een echte no-label-look uitstraling kan daardoor worden behaald.

Vormen, materialen en een nette afwerking

Welke vorm, formaat, materiaal of afwerking je ook voor ogen hebt: de mogelijkheden zijn eindeloos, volledig afgestemd op jouw wensen. Kies je liever voor een glanslak, een matte lak of heeft laminaat toch de voorkeur? We geven je een paar standaard opties voor wat betreft de afwerking van het product, maar heb je toch een andere afwerking voor ogen, dan kun je dat specifiëren in het opmerkingenveld. Middels onderstaand formulier kun je alle wensen met ons delen en eenvoudig een offerte/informatie aanvragen. 

Wil jij ook een gemini sticker voor jouw product bestellen? 

Het grafisch ontwerp van jouw gemini etiket kun je eenvoudig uploaden in onderstaand formulier. Toch nog op zoek naar meer ideeën? We helpen je graag op weg. Bekijk onze inspiratiepagina met concepten om etiketten te ontwerpen. Na de offerte aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw product! Toch op zoek naar alternatieve stickers? Met onder andere logo stickers kun jij jouw merk sterk overbrengen via jouw producten. 


€ 0,04