Hersluitbare etiketten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Hersluitbare verpakking nodig? Bestel je hersluitbare etiketten hier!

Een hersluitbaar etiket is, de naam zegt het al, een etiket waarmee een geopende verpakking opnieuw wordt afgesloten. De lijm zorgt ervoor dat het etiket meerdere keren te plakken is. Hiermee zorg je ervoor dat de inhoud langer goed blijft. Een hersluitbaar etiket wordt voornamelijk gebruikt als toevoeging voor flexibele verpakkingen met voedingsmiddelen zoals: pasta, koekjes, noten enzovoort. Een gemakkelijke oplossing voor een herkenbaar probleem. 

Hoe werkt een hersluitbaar etiket?

Een hersluitbaar etiket wordt gemaakt van een kunststof materiaal, hierdoor kan het etiket niet scheuren. De sterke lijm zorgt ervoor dat de flexibele verpakking meerdere keren kan worden geopend en gesloten. Het hersluitbare etiket laat ook geen lijmresten achter op de verpakking, hierdoor blijft de kleefkracht van het etiket ook altijd optimaal in zijn gebruik. 

Voor welke producten kan je hersluitbare etiketten gebruiken?

Hersluitbare etiketten zijn voor veel verschillende productgroepen te gebruiken. Een van de voornaamste producten waarvoor hersluitbare etiketten worden gebruikt zijn voor koffieverpakkingen. Verpakkingen met een hersluitbaar koffie etiket worden gebruikt voor stazakken. Om de inhoud van de stazakken goed te houden is het gebruik van hersluitbare koffie etiketten de oplossing.

Ook voor thee verpakkingen zijn hersluitbare etiketten een veelgebruikte toepassing. Hersluitbare thee labels, stickers en etiketten zijn gemakkelijk te bestellen in veel verschillende vormen en maten. 

Naast het gebruik van koffie en thee etiketten zijn de mogelijkheden van hersluitbare etiketten zijn eindeloos. Je kunt ze in grote oplage bij ons bestellen. Wil jij weten wat de verdere mogelijkheden zijn voor jouw product? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bij Eshuis kijken wij altijd naar de beste oplossing voor jouw product. 

Sluitzegels als alternatief voor hersluitbare etiketten?

Een hersluitbaar etiket niet precies wat je zoekt? Een goed alternatief is om sluitstickers of sluitzegels te bestellen. Sluitstickers of sluitzegels zorgen voor hetzelfde gewenste resultaat als voor de hersluitbare koffie en thee etiketten, die ook op je eigen product kunnen worden toegepast. Bekijk wat voor jou de beste oplossing is. 


€ 0,04