Wijnetiketten drukken

Waardering:
100% of 100

Stel jouw wijnetiket eenvoudig samen in onze etikettenconfigurator. Selecteer het gewenste formaat en het materiaal dat past bij jouw rosé of rode / witte wijn. De wijnetiketten op rol worden standaard binnen 5 werkdagen gratis geleverd in heel Nederland.

Hoe je precies jouw design kan aanleveren? Bekijk onze aanleverinstructies op deze pagina. De mooiste wijnetiketten voor jouw wijnfles bestel je bij Eshuis.

Wijnetiketten drukken van uitstekende kwaliteit

Wijn is een ambachtelijk product. De kwaliteit van het product staat op nummer 1. Het maken van wijnetiketten verdient dus minimaal dezelfde zorgvuldigheid als de productie van de mooie wijn die in de fles zit. Hoe zorg jij ervoor dat jouw flessen wijn met eigen etiket voor zich spreken en opvallen in het schap? Eshuis helpt je daarbij. Wij laten jouw wijnflessen met eigen etiket stralen.

Flessen wijn met eigen etiket

Wil je een eigen wijnetiket maken voor jouw wijnen? Dat kan gemakkelijk en snel online. Je kunt kiezen om zelf een wijnetiket te ontwerpen in onze online editor. Of upload eenvoudig een bestaand ontwerp van jouw wijnetiket. Van kleine flesjes wijn met eigen etiket tot grote of zelfs magnum flessen wijn met eigen etiket. Het formaat bepaal jij zelf, aansluitend bij jouw wijn en wens.

100% Bestandscontrole!

Twijfel je aan het bestand dat je van plan bent te uploaden? Geen probleem! Bij Eshuis worden alle bestanden met nauwkeurigheid gecontroleerd, mochten wij twijfelen aan de kwaliteit van jouw bestand dan nemen wij contact met je op! Is de kwaliteit goed, dan ontvang je geen melding en loopt de order gewoon door. PS. bij zilver en transparant materiaal ontvang je van ons een definitieve proef die je eerst dient goed te keuren. Voor meer informatie verwijzen we naar de FAQ.

Wijnetiket maken? Bekijk eerst welk formaat wijnetiket het meest wordt gebruikt.

Voordat je gaat beginnen aan het ontwerpen van jouw wijnetiket is het handig om te weten welk formaat het meest geschikt is. Bij etiketten maken komt veel kijken. Een goed ontwerp en passend formaat is heel belangrijk. Om jou alvast op weg te helpen vind je hier de meest voorkomende afmetingen voor een etiket op een wijnfles:

  • 50 mm x 50 mm
  • 60 mm x 80 mm
  • 90 mm x 110 mm
  • 75 mm x 100 mm

Deze formaten worden het vaakst gekozen voor wijnetiketten in onze webshop. Uiteraard zijn deze formaten zowel horizontaal als verticaal te bestellen.

Wijnetiketten maken voor een aantrekkelijke uitstraling in het schap

Een goede fles wijn verdient natuurlijk ook een mooie verpakking. De eerste indruk is cruciaal. Het zorgt ervoor dat de consument verder kijkt met interesse in jouw product. De uitstraling van jouw flessen wijn met eigen etiket is heel persoonlijk. Maar inspiratie opdoen, dat kan geen kwaad. Bekijk onze inspiratiepagina eens om jouw smaak te bepalen. Voor het plaatsen van jouw bestelling kun je kijken naar deze video. Hierin leggen we uit hoe ons programma werkt, heel eenvoudig. Samen gaan we voor het beste voor jouw wijn. Proost!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

€ 0,04