Blog tips en tricks

Onze blogs

 • CMYK vs. RGB
  CMYK of RGB
  CMYK of RGB?
  Er zijn twee kleursystemen: CMYK en RGB. Maar wat is nou beter? Kom alles te weten over deze twee kleursystemen en welke het beste is om te gebruiken!
 • CMYK Goud
  CMYK goud kleuren op etiket
  CMYK Goud: Hoe krijg ik een metallic goudkleur?
  Wil je weten hoe je een goudkleur metallic laag op jouw etiket krijgt? Lees hier over hoe je een metallic laag krijgt met CMYK Goud!
 • Kleurgebruik
  kleurgebruik op etiket bierflesjes
  Verpakking ontwerpen? Alles over kleurgebruik
  Laat jouw verpakking goed opvallen met deze tips over kleurgebruik voor jouw product of verpakking.
 • Shrink Sleeves
  Shrink sleeves op bier flesjes
  Het proces achter shrink sleeves
  Bij Eshuis produceren wij veel verschillende producten. Eén daarvan zijn onze shrink sleeves. Hierover vertellen wij jou graag alles in onze blog!

Alles over bier

 • Blik vs. Fles
  flesjes bier met eigen etiket
  Blik vs. Fles: Wat kies jij voor jouw bier?
  Er is tegenwoordig een steeds grotere verschuiving van fles naar blik, maar is dat ook een logische keuze? Wij vertellen je alles over de voordelen van fles en blik en welke jij zou moeten kiezen voor jouw bier!
 • Bier Brouwen
  bier brouwen
  Zelf bier brouwen? In 10 stappen weet jij hoe!
  Altijd al zelf willen bierbrouwen? In 10 simpele stappen vertellen wij je hoe jij je eigen bier kunt brouwen. Wacht niet langer en begin met je eigen bierbrouwer proces
 • Hobby Brouwen
  hobby brouwen
  Beginnen als hobbybrouwer? Dit heb je nodig!
  Beginnen met hobby brouwen? Wij vertellen je wat jij nodig bent om te kunnen beginnen met het brouwen van je eigen bier
 • Bier Afvullen
  bier afvullen in blik
  Bier afvullen in blik: Hoe doe je dat?
  Overstappen van fles naar blik? Dan moet je goed weten hoe het afvullen van bier in blik werkt. Lees deze blog om alles te weten te komen over het afvullen van bier in blik

Meer weten over onze luxe afwerkingen?

 • Spot-UV Lak
  Spot-UV Lak etiketten
  Spot-UV Lak: Laat je etiket opvallen
  Met Spot-UV lak laat jij jouw etiketten extra opvallen in de schappen. Maar wat is het nou precies? En is het toepasbaar voor jouw producten? Lees hier alles over Spot-UV
 • Preegdruk
  Preegdruk reliëf etiketten op bierflesjes
  Pregen: Ga voor Preegdruk in je ontwerp
  Met Preegdruk maak jij een uniek reliëf aan jouw etiket. Hierdoor creëer jij een luxe uitstraling aan jouw etiket ontwerp. Lees deze blog om alles te weten te komen over Pregen.
 • Glans vs. Mat
  Formaat_500_x_375_-_Rechthoek_2.jpg
  Glaslaminaat of Matlaminaat: Waar kies jij voor?
  Met een laminaatlaag geef jij jouw etiket een beschermende laag. Je kunt hierbij kiezen tussen matlaminaat of glanslaminaat, maar wat is nou het beste? Dat lees je in deze blog
 • Transparante Stickers
  Transparante stickers op fles
  Transparante Stickers: Hoe krijg je doorzichtige stickers?
  Wil je graag alles weten over transparante en doorzichtige stickers? Lees hier alles over wat jij moet weten voor jouw transparante stickers.

Meer weten over de kennis van Eshuis? Lees onze blogs!

De wereld achter zelfklevende etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het zijn vrij technische producten waar veel bij komt kijken. Wij van Eshuis helpen je graag! We vertellen je alles over onze technieken, processen en kennis in de drukkerij wereld. Zo weet jij waar je aan toe bent om jouw verpakking of product tot een succes te maken.

De beste tips and tricks om jouw etiketten tot een succes te maken!

Zolang de voorbereiding goed is, gaat het gehele productie proces een stuk eenvoudiger. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij willen jou graag bij helpen met de voorbereidingen van een goed artwork of gekozen materiaal. Daarom schrijven wij speciaal voor jou regelmatig blogs met handige tips en tricks. Om het je wat gemakkelijker te maken. Je kan blogs verwachten met verschillende onderwerpen, van kleuren tot lettertypen insluiten. Wij zullen regelmatig nieuwe blogs uploaden met handige tips en tricks.