Blog tips en tricks

Blogs met tips en tricks

De wereld achter zelfklevende etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het zijn vrij technische producten waar veel bij komt kijken. Wij willen het jou graag makkelijk maken. Over de productie hoef jij je geen zorgen te maken, daar zorgen wij voor. Wil je ook weten hoe je goed een artwork voor een etiket of shrink sleeve maakt? En wil je ook dat jouw product er precies uit komt te zien zoals jij voor ogen hebt? Dan zijn deze tips en tricks iets voor jou.

Tips en tricks speciaal voor jou

Zolang de voorbereiding goed is, gaat het gehele productie proces een stuk eenvoudiger. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij willen jou graag bij helpen met de voorbereidingen van een goed artwork of gekozen materiaal. Daarom schrijven wij speciaal voor jou regelmatig blogs met handige tips en tricks. Om het je wat gemakkelijker te maken. Je kan blogs verwachten met verschillende onderwerpen, van kleuren tot lettertypen insluiten. Wij zullen regelmatig nieuwe blogs uploaden met handige tips en tricks.

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Laat jouw bieretiketten drukken bij Eshuis. Stel jouw bier etiket eenvoudig samen in de etikettenconfigurator.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_Lekkerding_8.jpg
  Wijnetiketten
  Wijnetiketten drukken doe je bij Eshuis. Opvallen in het schap met jouw wijnlabel, Eshuis helpt je daarbij. Wij laten jouw wijnflessen met eigen etiket stralen.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_Etiketten_op_rol.jpg
  Etiketten op rol
  Wil jij jouw product van zijn beste kant laten zien? Wij helpen je daar graag bij. Bij Eshuis bestel je gemakkelijk online kwalitatieve etiketten op rol.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Drago_-_Sleeve_-_Midden.jpg
  Half body sleeve
  Een half body sleeve, de naam zegt het al, bedekt jouw product gedeeltelijk. Het is eigenlijk een tweede huid op een gedeelte van het product.