Jouw etiket ontwerpen. We helpen je er graag bij!

Jouw etiket ontwerpen. Hoe pak je het aan?

Het ontwerpen van jouw etiket of sticker is een ingewikkeld proces. Hoe zorg je ervoor dat alles erop staat wat je erop wilt hebben? En hoe kom je tot de juiste look voor jouw doelgroep?

Je kunt ervoor kiezen om zelf je etiket te ontwerpen. Hiervoor heb je een passend ontwerpprogramma nodig. Maar welke software moet ik gebruiken voor het ontwerpen van mijn etiketten? Wil jij jouw verpakking laten ontwerpen of hulp bij jouw eigen etiket ontwerp? Of het nu gaat om een design van A tot Z of het drukklaar maken van jouw verpakkingsontwerp. Samen kijken we naar de ontwerphulp die jij nodig hebt voor jouw etiket design. Neem via het formulier direct contact met ons op.

Een etiket ontwerpen van A tot Z

Zit je met vragen als “hoe werkt een verpakking ontwerpen? en “waar vind ik een geschikte designer?”. Of ben je misschien zelf al van start gegaan maar behaal je niet het resultaat dat je voor ogen hebt?

We brengen jou graag in contact met ons partner ontwerpbureau: Nattevingerwerk. Met hun oog voor design en kennis van alle ins- en outs van onze etiketten, zetten zij graag jouw idee om tot een prachtig ontwerp. Bedrijven als Baxbier Brewery en DMC liquors & spirits gingen jou al voor.  

Wil jij meer weten over onze ontwerper of met de ontwerper in contact komen? Vul het formulier in en we gaan samen kijken hoe we jou kunnen met jouw etiket ontwerp.

Een check of kleine aanpassingen van onze prepress

Onze drukwerkspecialisten van afdeling prepress controleren of jouw bestand klaar is om gedrukt te worden. We kijken graag met je mee naar het bestand voor een extra check.
Denk aan vragen zoals:

  • “Heb ik het dekwit goed geplaatst?”
  • “Staat de afloop zo goed?”
  • “Voldoet mijn ontwerp aan de aanleverinstructies?”

Onze collega’s van prepress helpen je graag een handje. Zij kunnen zij bijvoorbeeld jouw snijtekens verwijderen of het dekwit juist plaatsen in jouw Illustrator bestand. Dit doen zij al vanaf € 20,- per 15 minuten. Stuur jouw bestand naar ons toe en wij kijken graag hoe we jou kunnen helpen.

“Ik ben klaar met het etiket ontwerpen. En nu?”

Nadat jouw etiketontwerp klaar is, kan je gaan bestellen! Toch?
Wel is het van belang om goed te kijken naar het materiaal en de afwerking. Als je dat nog niet hebt gedaan vóór het ontwerp.

Welk materiaal is goed voor de ondergrond van jouw product? En hoe komt het etiket op de verpakking?
Deze vragen, en meer, zijn belangrijk bij het kiezen van jouw materiaal en afwerking. Bij deze keuze helpen wij jou graag. Bepaal aan de hand van ons materialenoverzicht welk materiaal het meest geschikt is voor jouw verpakking. Of vraag ons advies op over het beste materiaal en de afwerking.

Wil je liever zelf het materiaal testen en voelen? Vraag een gratis sample pakket aan.