Hulp bij een verpakking ontwerpen

Een verpakking ontwerpen, ingewikkelder dan je denkt

Het produceren van etiketten op rol, shrink sleeves en flexibele verpakkingen is behoorlijk ingewikkeld. Maar daar zijn wij goed in, al zeggen we het zelf. Wij richten ons op het produceren van jouw producten, hierin hebben we veel kennis en ervaring. Wij zijn ook creatief, denken graag met jou mee, maar wij ontwerpen niet zelf in huis. Dit laten wij graag over aan creatievelingen die hier goed in zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise en vakmanschap.

Achter het maken van een design voor een etiket zit veel werk. Zelf etiketten ontwerpen is zeker niet eenvoudig. Het design is heel belangrijk, want de verpakking is het eerste wat jouw klant ziet. Een verpakkingsontwerp start bij de grote lijnen, langzaam wordt er toegewerkt naar de details. Ruimtes worden ingevuld of less is more? Jij bepaalt.

Hulp nodig bij een bieretiket ontwerpen of een ander verpakkingsontwerp?
Laat onze collega designer je helpen!

Hoe maak je een etiket design? Of het nou gaat om een bieretiket ontwerpen of een totaal ander verpakkingsontwerp, een eigen etiket ontwerpen is lastig. Dat weten wij. Daarom bieden we je hulp aan! Ben jij een creatieveling, een

 held in zelf etiketten ontwerpen of het ontwerpen van shrink sleeves en flexibele verpakkingen? Super! Zit je met vragen zoals ‘Hoe maak ik etiketten?’ en ‘Een verpakking ontwerpen, hoe werkt dat?’ en kom je er maar niet uit doordat je minder creatief bent? Dan kan je wel wat hulp gebruiken! Wij hebben voor jou een mooie oplossing. Wij willen je graag voorstellen aan Heleen Schaapman van M-OOI Graphic studio. Dit is onze designheldin. Zij vertaalt jouw wensen naar de mooiste ontwerpen en labels ontwerpen kan ze als de beste. Heleen weet wat de mogelijkheden zijn van onsdrukwerk. Zij kent de verschillende materialen en lakken. 

Bekijk deze verschillende etiket designs ter inspiratie

Om je een beeld te geven wat Heleen kan, heeft ze een aantal bieretiketten ontworpen in verschillende stijlen. Ze kan veel meer dan alleen bieretiketten, de rest van haar werk kan je zien op haar website. Zie je een verpakkingsontwerp wat jou aanspreekt? Neem contact op met de designer, Heleen helpt jou graag verder.

Ontwerp bieretiket roze
Ontwerp bieretiket blauw zilver transparant
Bieretiket ontwerp zwart met goud

Bierflesjes met transparante etiketten
Bierfles met zilveren etiket
Bierflesjes met zwart en goud etiketten

Een opvallend etiket ontwerp nodig? Eshuis helpt je graag

Hoe duur of hoe goedkoop het ontwerpen van jouw etiket wordt dat bepaal jij zelf. Eshuis gaat altijd op zoek naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Om deze reden worden designs bij Heleen gemaakt voor slechts €60,00 per uur in plaats van €75,00 per uur, exclusief btw. Meld wel even dat je jouw etiketten, shrink sleeves of flexibele verpakkingen besteld bij Eshuis. Dan kun je gebruik maken van deze korting.

Hoeveel tijd Heleen nodig heeft voor jouw etiket is per situatie verschillend. Voel je vrij contact met haar op te nemen, ze bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

Wil je graag eerst fysieke modellen zien voor je begint met labels ontwerpen? Vraag hier een gratis sample pakket aan met fysieke modellen. Wij sturen jou een pakketje etiketten met verschillende materialen en lakken van de designs van Heleen. Bekijk hier de materialen van etiketten die wij aanbieden dan kun je er alvast achter komen welk materiaal het best bij jouw product past.

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Met een mooi bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een bier etiket maken en online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Eshuis.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Heineken.jpg
  Full body sleeve
  Laat jouw product opvallen met een unieke shrink sleeve. De krimpverpakking die zorgt voor een uitmuntende uitstraling.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Lekkerding_8.jpg
  Maatwerk etiketten
  Bijzondere wensen zoals een grote oplage, unieke vorm of een speciale afwerking zoals coldfoil? Vraag dan een offerte aan.