Hulp bij een verpakking ontwerpen

Een verpakking ontwerpen, ingewikkelder dan je denkt

Het produceren van etiketten op rol, shrink sleeves en flexibele verpakkingen is behoorlijk ingewikkeld. Maar daar zijn wij goed in, al zeggen we het zelf. Wij richten ons op het produceren van jouw producten, hierin hebben we veel kennis en ervaring. Wij zijn ook creatief, denken graag met jou mee, maar wij ontwerpen niet zelf in huis. Dit laten wij graag over aan creatievelingen die hier goed in zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise en vakmanschap.

Achter het maken van een design voor een bieretiket, wijnetiket, shrink sleeve of flexibele verpakking zit veel werk. Zelf etiketten ontwerpen is zeker niet eenvoudig. Het design is heel belangrijk, want de verpakking is het eerste wat jouw klant ziet. Een verpakkingsontwerp start bij de grote lijnen, langzaam wordt er toegewerkt naar de details. Ruimtes worden ingevuld of less is more? Jij bepaalt.

Hulp nodig bij een bieretiket ontwerpen of een ander verpakkingsontwerp?
Laat onze collega designers je helpen!

Hoe maak je een etiket design? Of het nou gaat om een bieretiket ontwerpen of een totaal ander verpakkingsontwerp, een eigen etiket ontwerpen is lastig. Dat weten wij. Daarom bieden we je hulp aan! Ben jij een creatieveling, een held in zelf etiketten ontwerpen of het ontwerpen van shrink sleeves en flexibele verpakkingen? Super! Zit je met vragen zoals ‘Hoe maak ik etiketten?’ en ‘Een verpakking ontwerpen, hoe werkt dat?’ en kom je er maar niet uit doordat je minder creatief bent? Dan kan je wel wat hulp gebruiken! Wij hebben voor jou een mooie oplossing. Wij willen je graag voorstellen aan Heleen Schaapman van M-OOI Graphic studio en Laurens Hilboezen van Bureau Opvallend. Dit zijn twee designhelden. Zij vertalen jouw wensen naar de mooiste ontwerpen en labels ontwerpen kunnen ze als de beste. Heleen en Laurens weten wat de mogelijkheden zijn van ons drukwerk. Zij kennen de verschillende materialen en lakken.

Bekijk deze verschillende etiket designs ter inspiratie

Om je een beeld te geven wat Heleen en Laurens kunnen, hebben ze een aantal bieretiketten ontworpen in verschillende stijlen. Ze kunnen veel meer dan alleen bieretiketten, de rest van hun werk kan je zien op hun websites. Zie je een verpakkingsontwerp wat jou aanspreekt? Neem contact op met de designer, Heleen of Laurens helpen jou graag verder.

Formaat_560_x_526_Heleen_5.jpg
Formaat_560_x_526_Heleen_6.jpg
Formaat_560_x_526_Heleen_7.jpg

Formaat_560_x_526_Laurens_5.jpg
Formaat_560_x_526_Laurens_6.jpg
Formaat_560_x_526_Laurens_7.jpg

Een opvallend etiket ontwerp nodig? Eshuis helpt je graag

Hoe duur of hoe goedkoop het ontwerpen van jouw etiket wordt dat bepaal jij zelf. Eshuis gaat altijd op zoek naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Om deze reden worden designs bij Heleen of Laurens gemaakt voor slechts €60,00 per uur in plaats van €75,00 per uur, exclusief btw. Meld wel even dat je jouw etiketten, shrink sleeves of flexibele verpakkingen besteld bij Eshuis. Dan kun je gebruik maken van deze korting.

Hoeveel tijd Heleen en Laurens nodig hebben voor jouw etiket is per situatie verschillend. Voel je vrij contact met hen op te nemen, ze bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Wil je graag eerst fysieke modellen zien voor je begint met labels ontwerpen? Vraag hier een gratis sample pakket aan met fysieke modellen. Wij sturen jou een pakketje etiketten met verschillende materialen en lakken van de designs van Heleen en Laurens. Met onze materiaalvergelijker kun je er alvast achter komen welk materiaal het best bij jouw product past.

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Met een mooi bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een bier etiket maken en online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Eshuis.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Heineken.jpg
  Full body sleeve
  Laat jouw product opvallen met een unieke shrink sleeve. De krimpverpakking die zorgt voor een uitmuntende uitstraling.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Lekkerding_8.jpg
  Maatwerk etiketten
  Bijzondere wensen zoals een grote oplage, unieke vorm of een speciale afwerking zoals coldfoil? Vraag dan een offerte aan.