Inspiratie voor duurzame verpakkingen

Duurzaam verpakken begint bij duurzame materialen

Met duurzaam werken neem je als bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Eshuis helpt je hier graag bij. Hoe je jouw producten het best kunt verpakken met duurzame materialen? Dat lees je hier op onze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld om je te inspireren over milieuvriendelijke verpakkingen. Lees op deze pagina over verschillende verpakkingsconcepten die wij samen met de klant hebben ontwikkeld. Duurzame verpakking, milieuvriendelijk inzetbare duurzame shrink sleeves of flexibele verpakkingen, Je kunt bij Eshuis terecht.

Vraag een duurzaam sample pakket aan om erachter te komen welke duurzame materialen voor etiketten en stickers het meest geschikt zijn voor jouw product.

Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Duurzame etiketten bedrukken?

Vraag hier nu gratis jouw sample map aan met duurzame materialen
Gratis duurzame samples bestellen

VERHAAL

De Single Use Plastics richtlijn

Is jouw verpakking klaar voor de Single Use Plastics richtlijn van de Europese Unie? Ontdek wat de komende jaren wijzigt.

Lees verder
VERHAAL

Duurzaam ondernemen, zo doet Zechsal dit

Doe inspiratie over duurzaam verpakken op door te kijken naar andere ondernemers. Wat is hun verhaal? Welke duurzame materialen gebruiken zij? Je leest hier verschillende cases over hoe bedrijven het duurzaam ondernemen aanpakken.

Lees verder

VERHAAL

Het duurzame kleintje van Unilever

De #ecorefillrevolution, het nieuwe product van Unilever met een grote duurzame impact. Weten wat voor positieve impact dit duurzame kleintje heeft op het milieu? 

Lees verder

VERHAAL

De kennissessie over duurzaam verpakken van Vincent Mooij

Waar begin je met de ontwikkeling van een duurzame verpakking? Verpakkingsbelasting, KIDV-check? Veel vragen die spelen in de markt. Vincent Mooij | Head of SUEZ.circpack® geeft antwoord.

Lees verder

VERHAAL

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van duurzame verpakkingen

Door de informatieve presentaties van onder andere: PET Power, het KIDV (Kennisinstituut Duurzame Verpakkingen) en UPF (United Packaging Forest) blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het duurzaam ondernemen.

Lees verder

VERHAAL

Een beter recyclebare verpakking met de KIDV recyclecheck

Met de recyclecheck van het Kennisinstituut Duurzaam verpakken (KIDV) kun je met een stappenplan jouw verpakking duurzamer maken door hem beter recyclebaar te maken.

Lees verder