Seal stickers voor dozen

Seal stickers voor jouw verzenddoos bestellen? Het kan eenvoudig in onze webshop. Met een seal sticker kun je jouw doos afluiten of voorzien van een logo en hoef je niet meer rechtstreeks de doos te bedrukken. Heb je vragen? Bel, mail of stuur gerust een WhatsApp berichtje. Wij zijn van 08:00-17:00 bereikbaar.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

 

  • Wij beloven: in één keer goed!
  • Partner voor B2B
  • 130 jaar ervaring
100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vraag een gratis sample pakket aan

    • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

    Vraag hier jouw sample pakket aan

De eerste indruk met Seal stickers voor dozen

Seal sticker voor jouw verzenddoos bestellen? Voor jouw webshop ben je op zoek naar een opvallende verpakking. Dat hoeft helemaal niet duur of saai te zijn. Vrolijk jouw pakketje op met een packaging sticker en het ziet er gelijk professioneel uit! Je weet natuurlijk dat de eerste indruk belangrijk is. Daarvoor is een packaging sticker de perfecte oplossing.

Jouw pakketje gaat door vele handen: bij het afleverpunt, de pakketverwerking, de bezorger en vervolgens bij de mensen thuis. Bij deze hele keten kan jouw pakketje opvallen met behulp van een packaging sticker van Eshuis. Wacht niet langer en bestel jouw opvallende packaging sticker in onze webshop.

Packaging sticker voor verzenddoos, in 3 verschillende maten

Bij Eshuis heb je een ruime keuze voor jouw packaging labels. Zo kun je kiezen tussen verschillende maten. Formaat 400 x 200 mm is geschikt voor grotere dozen. Je zou met deze packaging labels zelfs een hele zijkant van een doos kunnen bedekken. Formaat 105 x 150 mm en formaat 250 x 200 mm zijn geschikt voor het sluiten of het laten opvallen van kleinere brievenbus doosjes. Brievenbus doosjes hebben veel voordelen. Je kunt veel geld besparen door jouw pakketten te versturen via de brievenbus. De bezorger hoeft daarvoor niet meer aan te bellen en jouw klanten hoeven niet thuis te zijn bij de bezorging. Deze manier van versturen is een stuk milieuvriendelijker dan de gewone pakketpost. 

Eindeloze mogelijkheden: stickers voor giftbox

Jouw seal stickers kun je ook gecombineerd bestellen met logo stickers. Je voegt eenvoudig verschillende formaten en designs samen in één bestelling. Met deze logo stickers kun je bijvoorbeeld het vloeipapier om jouw verkochte kledingstukken, sieraden of giftbox afsluiten. Laat je jouw logo daarop bedrukken of een andere leuke spreuk, kleur, wens of icoon? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een seal label uploaden en ontwerpen

Een seal label bedrukken is een belangrijk onderdeel van jouw verpakking. Een goed ontwerp van een box sticker maken is daarvoor essentieel. Het is namelijk het eerste wat jouw doelgroep ziet zodra het pakketje geleverd wordt. Via onze online etikettenontwerper kun je gemakkelijk jouw ontwerp uploaden of online zelf box stickers maken.

Hulp nodig bij het etiketten ontwerpen? Bekijk dan deze pagina.

Doos stickers drukken is onze expertise

Jouw box seal onderscheiden zichzelf van de rest. Zo mooi als jouw product, zo mooi is de verpakking en de presentatie. Bij Eshuis begrijpen we dat. Wij denken graag met je mee om jouw pakket te laten opvallen.

Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Van kleine tot grote oplage stickers op rol. Niks is ons te gek. Ben je op zoek naar bijzondere vormen of afwerkingen voor jouw etiketten op rol? Neem contact op met onze etikettenspecialist via de chat links onderin deze pagina. Etiketten bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Laat je een wijnetiket maken, logo stickers of ronde stickers drukken? Alles is mogelijk! Binnenkort rolt jouw etiket zo uit onze drukpers. 

 

Van hoog naar laag sorteren