Full body sleeve drukken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Shrink sleeves; de krimpverpakking die jouw product laat opvallen

Shrink sleeve, of op zijn Nederlands, een krimpfolie verpakking , wordt steeds populairder. Door middel van de bedrukking rondom en van top tot teen, valt jouw product gegarandeerd op. Elke kant van het product is nu de beste kant, dankzij de 360º facing.

Waarom kiezen voor een shrink sleeve of krimp sleeve?

Een shrink sleeve is een unieke oplossing om jouw product te presenteren. Een shrink sleeve is als een tweede huid om een product. Bij een full body shrink sleeve wordt het product volledig bedekt met de sleeve. Dit geeft jou extra ruimte voor informatie en presentatie.

Een shrink sleeve wordt veelal gemaakt van PET materiaal. Door middel van hitte krimpt de sleeve en neemt het de exacte vorm aan van de primaire verpakking. Of het product nu ovaal, rond of hoekig is, dat maakt niet uit. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden van een shrink sleeve die past bij jouw specifieke product.

Altijd een perfecte afbeelding, ook bij hoge krimp van de sleeve

Bij de ontwikkeling van een full body sleeve komt heel wat techniek kijken. We willen natuurlijk niet dat jouw afbeeldingen en tekst vervormen in zones waar de sleeve veel krimpt. Denk bijvoorbeeld aan de flessenhals van een champagnefles. Geen zorg, daar is onze prepress afdeling voor verantwoordelijk. Dankzij het vormen en nauwkeurig bewerken van het artwork bereiken we een perfect beeld in alle zones.

Wil je meer weten over shrink sleeve verpakkingen?

De mogelijkheden van full body sleeves zijn eindeloos. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en of onze sleeves geschikt zijn voor jouw krimpfolie verpakkingsmachine? Lees dan hier alles over shrink sleeves. Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 24-uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bekijk hier alle mogelijkheden van shrink sleeves.


€ 0,04