Inspiratie voor de drankensector

Ontwerp etiketten

Hoe je kunt opvallen in het schap tussen al die andere producten? Dat lees je hier op onze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor de food branche. Lees op deze pagina over de verschillende food en verpakkingsconcepten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld. Bij Eshuis komen de nieuwste technieken samen met de inhoud van jouw product. Bekijk onze materialen van etiketten op te zien welk materiaal geschikt is voor jouw product. Of klik meteen door op de knop "etiketten bestellen" en ontvang je etiketten binnen vijf werkdagen in huis. Spoed? Neem contact op met onze webshop en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl of kijk op onze grote oplage etikettenflexibele verpakkingen of shrink sleeves pagina.

Stel jouw etiket samen

en berekend de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

Hoe bereik je jouw doelgroep met een goede verpakking?

Hoe een grote brand als Coca-Cola haar doelgroep bereikte? Je leert het hier…

Lees verder
Coca-Cola
Wristband

VERHAAL

Opvallen in het schap doe je zo

De Johan Cruijff ArenA verenigen op ruim 392 iconische Coca-Cola flessen! Hoe we dit gerealiseerd hebben? Je leest het hier.

Lees verder
Johan Cruijff ArenA
Coca-Cola in de Johan Cruijff ArenA

VERHAAL

Authentieke frisdrank

Inspelen op de veranderende behoefte van de consument, het resultaat? Authentieke en verfrissende frisdrank. Dé trend volgens meest bezochte verpakkingsdesign website the Dieline. Geen simpele dorstlesser meer maar een moment om van te genieten.

Lees verder