Kwaliteit van onze producten altijd gewaarborgd dankzij ISO en BRC certificaten

Etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen van de hoogste kwaliteit dankzij onze keurmerken.


PS. Onze certificaten inzien? Dat kan. Klik op de link onder het vak nummer en je kunt het certificaat downloaden.

Certificaat Nummer Vervaldatum Omschrijving
BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials Issue 6 10459597 7 augustus 2023 Dit certificaat garandeert dat onze producten en services geschikt zijn voor de foodsector en farmacie. 
ISO 9001:2015 10401735 19 oktober 2024 Dit certificaat stelt eisen aan ons kwaliteitsmanagementsysteem. Communicatie en bewustwording is een belangrijk onderwerp net zoals de betrokkenheid van het topmanagement. Onze producten voldoen aan de wensen van jou als klant en natuurlijk ook aan de wet- en regelgeving.
FSC® Chain of Custody - Forest Stewardschip Council CU-COC-858631 18 september 2023

Het FSC® keurmerk C143529 verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Dit verantwoord beheer moet ervoor zorgen dat de bossen op onze wereld behouden blijven. Alle schakels van zagerij tot aan onze drukkerij worden gekeurd waardoor het mogelijk is voor jou als klant, om op jouw eindproduct (het etiket) het FSC®-logo te vermelden.

DISCLAIMER: Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten.  
Thuiswinkel zakelijk Link naar certificaat 18 september 2023 Met dit certificaat geven wij garantie dat jij in onze zakelijke webshop veilig en betrouwbaar kunt shoppen. Met het certificaat voldoen wij aan belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, wetgeving en veiligheid. Het certificaat van Thuiswinkel Zakelijk biedt acht garanties voor jou als ondernemer.
DPG Deutsche Pfandsystem GmbH Link naar certificaat Juli 2023 Het Deutsche Pfandsystem GmbH (DPG) is het Duitse statiegeld systeem. In Duitsland is dit logo verplicht voor drankverpakkingen die eenmalig worden gebruikt. Met het DPG certificaat is Eshuis gecertificeerd in het bedrukken van het DPG-logo op etiketten en sleeves. 

Kwaliteit staat bij Eshuis centraal. Je ziet dit terug in onze producten én in de manier waarop wij werken. De hoogste mogelijke kwaliteit is voor ons belangrijk net als voor jou. Dankzij de richtlijnen van de eerder genoemde keurmerken zorgt ons team ervoor dat jouw product aan de kwaliteitsnormen voldoet. In welke branche je ook zit, met nadruk op de foodsector tot aan de farmacie, onze verpakkingen voldoen aan de eisen van jouw branche. Wij nemen geen enkel risico als het gaat om voedselveiligheid en de kwaliteit van onze verpakkingen. Heb je hier vragen over? Stuur een mail naar maatwerk@eshuis.nl en onze kwaliteitsmanager helpt jou graag verder.