Sluitzegels bestellen

Wil je op maat gemaakte sluitzegels bestellen? Dat kan heel eenvoudig en snel via Eshuis. Op deze pagina vind je de verschillende standaard vormen waarin je sluitzegels kunt bestellen. Eenvoudig en snel online bestellen. 

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

 

 
Sluitzegels bestellen
  • Wij beloven: in één keer goed!
  • Partner voor B2B
  • 130 jaar ervaring
100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vraag een gratis sample pakket aan

    • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

    Vraag hier jouw sample pakket aan

Sluitzegels voor de bescherming van producten

Wat zijn sluitzegels en welk doel hebben ze? Sluitzegels worden ook wel sluitstickers genoemd en zorgen ten eerste voor de bescherming van producten. Aan de hand van een sluitzegel kun je namelijk zien of een verpakking al open gemaakt is of niet. Denk maar eens aan potjes pindakaas, dressings, bierflesjes enzovoort: daarop vind je vaak een zegel die de dop met de glazen of plastic verpakking verbindt. Als de sluitzegel nog niet is opengescheurd, weet je zeker dat het product ongeopend is en klaar voor consumptie.  

Sluitzegels in verschillende vormen en maten

In de webshop bieden wij verschillende standaard formaten en vormen van sluitstickers aan:

Sluitzegels drukken in een andere vorm of formaat? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. 

Sluitzegels bestellen namens jouw branche

Er zijn verschillende branches die veelvuldig gebruikmaken van sluitstickers. Denk bijvoorbeeld aan de foodbranche en de drankensector: zij passen sluitzegels toe om aan de consument aan te tonen dat een levensmiddel nog niet is gebruikt. Hetzelfde geldt voor de cosmeticabranche. Neem bijvoorbeeld make-up-producten zoals mascara’s of lipsticks. Deze dienen ook 100% hygiënisch te worden verkocht. Middels een sluitsticker kun je als merk aantonen dat het product nog niet eerder geopend is. Kortom: een sluitsticker biedt een perfecte manier voor de hygiënische bescherming van producten. 

Papieren en kunststof sluitzegels

Binnen onze webshop bieden we zowel papieren sluitstickers als kunststof sluitstickers. De papieren sluitzegels zijn scheurbaar, wil je transparante sluitzegels bestellen? Zorg er dan voor dat je een sluitzegel met perforatie bestelt voor het optimaal scheuren van het etiket. Naar welk materiaal je voorkeur ook uitgaat: de kwaliteit van je productverpakking wordt gegarandeerd gewaarborgd. En een sluitzegel is ook nog eens een mooie en stijlvolle toevoeging aan je product. Zo worden sluitzegels vaak toegepast op ambachtelijke producten waarin veel liefde en aandacht zit. 

Wil je op maat gemaakte sluitzegels bestellen voor jouw product? Of heb je vragen? Stel ze gerust via onze online chat, een mail, telefonisch of via WhatsApp. Op werkdagen zijn wij van 08.00-17.00 uur bereikbaar.

Zijn sluitzegels niet wat je zocht? Bij Eshuis beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende etiketten, labels en stickers. Etiketten op rol kun je eenvoudig online bestellen bij ons in de webshop. Zo kun je bij onze etiketten kiezen uit bieretiketten, wijnetiketten, duurzame etiketten en nog veel meer. Wil je meer weten over het ontwerpen van etiketten? Een wijnetiket maken heeft een meer specifieke aanpak nodig dan een etiket van een cosmetica product. Wij geven je bij alle soorten producten een duidelijke uitleg over waar je rekening mee moet houden. 

Van hoog naar laag sorteren