Transparante etiketten drukken

De mooiste transparante etiketten voor een subtiele en chique uitstraling van jouw product

Transparante etiketten drukken

Bij transparante etiketten drukken geldt: less is more. De no label look etiketten zorgen voor een subtiele en chique uitstraling voor jouw product. Jouw fles, flacon of mooie pot staat volledig centraal. Door de unieke combinatie van bedrukte en onbedrukte delen op deze doorzichtige etiketten lijkt het alsof de tekst, het design of het logo direct op het product zelf is gedrukt.

De voordelen van transparante etiketten drukken

Doorzichtige etiketten hebben een hoogwaardige en professionele uitstraling en zijn veelzijdig toepasbaar. No label look etiketten zijn ideaal op een gekleurde ondergrond. Het grote voordeel van transparante stickers ten opzichte van ander materiaal is dat de doorzichtige etiketten beter bestand zijn tegen vuil en water. Een transparant etiket wordt niet voor niets veel ingezet binnen de cosmetica op mooi ontworpen shampoo flessen. Een clean, luxe en houdbare uitstraling krijg je met onze doorzichtige etiketten. Kwaliteit is gegarandeerd!

Doorzichtige etiketten hebben oneindig veel mogelijkheden

Transparante stickers drukken wij op rol, maar de keuze is geheel aan jou: de mogelijkheden zijn oneindig. Heb jij richting nodig in de mogelijkheden? Kijk dan eens in onze beeldbank of op de inspiratiepagina. Voor transparante etiketten printen geldt ook dat jij jouw eigen ontwerp kunt maken. In onze labelontwerper maak je zelf het ontwerp voor doorzichtige etiketten. Benieuwd naar de kosten en werkwijze? Bekijk onze handige videotutorial en zie hoe snel en gemakkelijk je online de prijs kan laten berekenen en meteen online jouw transparante etiket bestelt.

Artwork aanleveren? Hoe moet dat?

Als je geen dekwit gebruikt bij een etiket op transparant, dan worden de kleuren ook transparant. Gebruik je dekwit, dan verdwijnt de transparantie. Wil je delen transparant en andere delen niet? Dan plaats je dekwit onder de delen die niet transparant hoeven te worden.

Wil je weten hoe wij dit doen? Kijk op onze pagina aanleverinstructies voor uitgebreide informatie.

In jouw drukbestand geef je dekwit aan als ‘White’. Onze machine leest dit dan als dekwit. Daarnaast is het belangrijk dat het dekwit transparant over je design staat. Het design heeft dan geen invloed op het dekwit en vice versa.

100% Bestandscontrole!

Twijfel je aan het bestand dat je van plan bent te uploaden? Geen probleem! Bij Eshuis worden alle bestanden met nauwkeurigheid gecontroleerd, mochten wij twijfelen aan de kwaliteit van jouw bestand dan nemen wij contact met je op! Is de kwaliteit goed, dan ontvang je geen melding en loopt de order gewoon door. PS. bij zilver en transparant materiaal ontvang je van ons een definitieve proef die je eerst dient goed te keuren. Voor meer informatie verwijzen we naar de FAQ.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

€ 0,04