Inspiratie voor de foodbranche

Het ontwerpen van een food verpakking, hoe doe je dat?

Hoe je kunt opvallen in het schap tussen al die food verpakkingen? Dat lees je hier op onze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor de food branche. Lees op deze pagina over de verschillende food en verpakkingsconcepten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld en ontdek de ins en outs van het etiketteren van levensmiddelen. Denk er altijd aan dat bij het etiketteren van levensmiddelen de wetgeving ook een belangrijke rol speelt!

Verpakkingsbedrijf Eshuis staat klaar voor jouw food verpakking en voedingsmiddelen etiket!

Bij Eshuis komen de nieuwste technieken samen met de inhoud van jouw product. Bekijk onze materialen van etiketten om te zien welk verpakkingsmateriaal geschikt is voor jouw voedingsmiddelen etiket. Of bestel je etiketten direct door op de knop "etiketten bestellen" te klikken en ontvang je etiketten binnen vijf werkdagen. Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl of kijk op onze grote oplage etikettenflexibele verpakkingen of shrink sleeve pagina.

 

 

 

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

De waarden van jouw product in één etiket

Hoe creëer je een goede match tussen jouw product en de verpakking? Wij hebben een mooi voorbeeld voor jou van Big Sam's.

Lees verder