Inspiratie voor de foodbranche

Opvallen in het schap is ware topsport, bij Eshuis weten we dat als geen ander. Dagelijks komen er weer nieuwe producten en concepten bij. Bij Eshuis zorgen we ervoor dat de verpakking en de inhoud van jouw product op de juiste manier samen komen.

Ontwerp etiketten

Hoe je kunt opvallen in het schap tussen al die andere producten? Dat lees je hier op onze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor de food branche. Lees op deze pagina over de verschillende food en verpakkingsconcepten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld. Bij Eshuis komen de nieuwste technieken samen met de inhoud van jouw product. Kijk in onze etiketten, stickers en label vergelijker welk materiaal geschikt is voor jouw product. Of klik meteen door op de knop "etiketten bestellen" en ontvang je etiketten binnen vijf werkdagen in huis. Spoed? Voor 12 uur besteld en tegen een spoedtoeslag tarief ontvang jij je etiketten de volgende werkdag. Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl of kijk op onze maatwerk etikettenflexibele verpakkingen of shrink sleeve pagina.

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

De waarden van jouw product in één etiket

Hoe creëer je een goede match tussen jouw product en de verpakking? Wij hebben een mooi voorbeeld voor jou van Big Sam's.

Lees verder