Eigen biermerk beginnen? Inspiratie voor craft- & ambachtelijk bier

Brouwers opgelet!
Onderscheid jezelf met bieretiketten van Eshuis

Ben jij bierbrouwer? Met alle lekkere en verschillende bieren die tegenwoordig te verkrijgen zijn, sta jij voor een hele uitdaging! Eshuis helpt jou om op te vallen tussen alle andere brouwers. Hoe je dit het beste doet lees je op deze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor jou als bierbrouwer. Alles ter inspiratie over de vele verpakkingsmogelijkheden van jouw bier. Wij drukken graag jouw bieretiketten en kunnen je ook zeker helpen met hals etiketten voor op je bier.

Afmetingen bieretiket nodig?

Het formaat bieretiket kan verschillen. Het hangt er ook vanaf of je bier in blik of in fles hebt. De meest voorkomende afmetingen van een bieretiket op fles zijn 180 mm x 90 mm. Voor een 33 cl blik is dit 200 mm x 85 mm en voor een 50 cl blik is het 200 mm x 135 mm. Dit bieretiket formaat geldt voor de standaard bieretiketten van Eshuis. Wij hebben namelijk ook etiketten met een unieke vorm zoals etiketten met ovale bovenkant of ons rechthoekige etiket met rondingen

Je kunt bij ons een gratis sample pakket aanvragen om erachter te komen welke materialen van etiketten het best bij jouw bier past. Heb je specifieke wensen zoals grote oplage etiketten of shrink sleeves? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd. Mogelijk in kleine oplages, binnen 5 werkdagen geleverd. Maatwerk nodig? Stuur een mail naar maatwerk@eshuis.nl
Bieretiketten bestellen

VERHAAL

Bier uit blik of bier uit fles?

Wil je zelf bier brouwen of doe je dat al? Dan wil je vast de voordelen van bier uit blik weten. Lees hier wat bier in blik afvullen voor jou betekent. 

Lees verder

VERHAAL

Goddelijk bier, spraakmakend design

Het verhaal van het lokale Stone Rock Festival. 

Lees verder

VERHAAL

Unieke samenwerking; Grolsch, Freshtival en Eshuis

Het ultieme festivalgevoel in een beugelfles. De festivalbezoeker ontwerpt het spraakmakende design.

Lees verder

BLOG

Bier etiket ontwerpen? Bekijk de mooiste, gekste en stoerste bierdesigns van Nederland

Wij helpen je graag met etiketten drukken voor je eigen bier.

Lees verder