Bier etiket ontwerpen?

Bieretiket ontwerpen? Bekijk de mooiste, gekste en stoerste bierdesigns van 2023 uit Nederland

Ben je bierbrouwer en wil je jouw eigen etiket ontwerpen? Een goed bier etiket ontwerp begint vaak bij goede inspiratie. Als drukkerij werken wij samen met veel bierbrouwers. Dagelijks zien we allerlei soorten designs voor bieren voorbij komen: kleurrijke designs, grappige designs, drukke designs of juist een heel chique design. Zo gaaf dat wij die allemaal mogen drukken! Ga je starten met bieretiketten ontwerpen? Lees dan vooral verder. In deze blog vind je verschillende mooie, gekke en stoere designs van bierbrouwers die jou al voor gingen. Deze etiketten zijn door Eshuis geselecteerd voor de meest unieke designs van 2023!

Labels ontwerpen á la Brouwerij Cattus

We beginnen de blog met de ontwerpen bieretiketten van Brouwerij Cattus. Hoe leuk zijn die felle kleuren in combinatie met de orginele namen? Die vallen zeker op in het schap. Zes katachtige bieren met exclusieve, uitgesproken en eigenwijze smaken. Daar passen deze bieretiketten zeker bij. Brouwerij Cattus heeft bij ons gekozen voor het materiaal papier wit. 

Bier labels ontwerp van brouwerij Cattus

Stoer bieretiket maken zoals Floem bier

Floem bier is gegaan voor een kunststof wit etiket op blik. Op het etiket is een mat vernis aangebracht en de afmeting van het bier etiket is 180 mm x 90 mm. Voor Floem is dit bier het begin van een nieuwe reeks bieren met unieke kunstwerken uit De Canto Collectie, van Rob Møhlmann. Dit etiket is voor hun nieuwe VERPAKT bier en heeft een 3D look. Hoe stoer is dat!

Stoer bieretiket van brouwerij Floem

Net als Brouwerij Walhalla een zomers bieretiket ontwerpen

Dit biertje trekt zeker de aandacht. Het is de Citra Summer IPA van de welbekende Brouwerij Walhalla. Een papier etiket met een fel kleurtje waar je echt niet omheen kan. Een lekker zomers etiket!

Een zomers bieretiket van brouwerij Walhalla

Het chique bier label van Brouwerij Eggens

Heel wat anders is het etiket van Brouwerij Eggens. Zij hebben gekozen voor een kunststof zilver etiket met mat vernis. Dit in combinatie met metallic geeft een hele chique uitstraling. In dit bier is een fusion van cognac en Carabische rum verwerkt dus een chique biertje is het zeker. Het formaat van dit mooie etiket is 170 mm x 90 mm. Met onze etiketten en sticker vergelijker kun je dit kunststof zilver matieraal en alle andere materialen van etiketten vergelijken en er meer informatie over vinden.

Een chique bierlabel van brouwerij Eggens

De shrink sleeve van Brouwerij De man

Brouwerij De man heeft gekozen voor een shrink sleeve voor hun Creamy Caramel Stout. Een krimpfolie verpakking die zich volledig om het blikje vormt. De shrink sleeve wordt steeds populairder. Ook niet raar want het ziet er prachtg uit! Omdat je met een shrink sleeve een blik of fles volledig bedekt, heb je ook extra veel ruimte voor presentatie en informatie. Bij dit biertje De man van je dromen dus extra veel ruimte voor het mooie ontwerp dat volledig aansluit bij de naam van het bier.

Shrink Sleeve op blik bier van brouwerij De Man

Jelster Bier met een nieuwe huisstijl voor zijn bieretiketten

Jelster bier heeft sinds een paar maanden gekozen voor een nieuwe huisstijl. Deze nieuwe uniforme etiketten zijn gemaakt van authentiek papier met een mat lak. Jelster bier laat zien dat je ook zonder druk ontwerp met felle kleuren op kunt vallen. De namen van de bieren doen op deze bieretiketten het werk! De Elbow sneezer, de Witwasser en de Yellow Jelster, opvallen doet het zeker! De afmeting van de etiketten is 130 mm x 90 mm.

Verschillende kleuren bieretiketten van Brouwerij Jelster

Papier bier label voor Brouwerij De rode hoed

Brouwerij De rode hoed is gegaan voor papier wit met een glans vernis voor hun DDH Session IPA. Het formaat van het etiket is 180 mm x 90 mm. Brouwerij De rode hoed is een beginnende brouwerij die wij mochten helpen met dit mooie etiket.

Papieren bierlabels van brouwerij De rode hoed

Mooi bier etiket van Brouwerij Artemis

De Farmhouse Ale van Brouwerij Artemis kon met zijn mooie ontwerp ook niet ontbreken op ons lijstje. Een kruidig, hoppig en gewaagd biertje geeft het etiket aan. Ze hebben gekozen voor kunststof wit. De afmeting van dit bieretiket is 180 mm x 80 mm.

Mooi bieretiket van brouwerij Artemis

Zelf je eigen etiketten ontwerpen? Wij helpen je graag!

Wil je beginnen met het ontwerpen en maken van je eigen etiketten. Etiketten maken kan voor veel verschillende producten in diverse branches. Bij deze producten zijn er specifieke eisen waaraan een etiket moet voldoen. Elke branche heeft zijn eigen regelgeving omtrent wat er vermeldt moet worden op een etiket. Zo moet je bij een wijnetiket maken met andere aspecten rekening houden dan bij cosmetica etiketten. Hierbij helpen wij je graag! Op onze productpagina's en blogs proberen wij zo duidelijk mogelijk te vermelden hoe je jouw etiket aan de regels kan laten voldoen.

Bestel jouw unieke bieretiket online

Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Etiketten bestellen kan in vele soorten en maten. Wij leveren onze etiketten op rol. Dit kan in grote oplage, maar ook in kleine oplage via onze webshop. Etiketten drukken kan voor veel verschillende soorten producten. Zo kun je wijnetiketten drukken, bieretiketten drukken, duurzame etiketten en nog veel meer. Zit hier het gewenste etiket er nog niet tussen? Je kunt gerust contact met ons opnemen over de mogelijkheden of andere vragen die je over onze etiketten hebt!

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_Halsetiketten.jpg
  Halsetiket drukken
  Bestel makkelijk en snel online jouw halsetiketten op rol | vanaf 100 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd | gratis verzending in NL | bekijk meteen jouw prijs.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_Duurzaam_kunststof_webshpo.jpg
  Bieretiketten drukken
  Bestel makkelijk en snel online jouw bieretiketten op rol | vanaf 100 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd | gratis verzending in NL | bekijk meteen jouw prijs.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Etiketten.jpg
  Maatwerk etiketten
  Vraag een offerte aan voor maatwerk etiketten