Duurzame shrink sleeve

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Deskundig advies

  Deskundig advies

 • Duurzame oplossingen

  Duurzame oplossingen

 • 130 jaar vakmanschap

  130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Duurzame verpakking? Maak gebruik van een verwijderbare shrink sleeve

Een bijzondere verpakking die sustainable ingezet kan worden, ofwel shrink sleeves met een lengte-perforatie. Deze sleeve is dankzij de perforatie volledig te verwijderen van jouw fles, flacon of pot. De consument scheurt de sleeve open met de perforatie en je houdt een schoon primair product over dat gerecycled kan worden. Geen lijmresten of inkt op de primaire verpakking. De lege flacon of fles kan nu volledig “clean” het recycle proces in en omgezet worden in schoon granulaat. Granulaat dat vervolgens weer hergebruikt kan worden voor het produceren van nieuwe PET-flessen.

De vele mogelijkheden van shrink sleeves

De krimp sleeve wordt steeds populairder. Dankzij de bedrukking rondom en van boven tot onder, biedt deze verpakking een groot voordeel. Een product met shrink sleeve valt zeker op.

Shrink sleeves bestaan in vele soorten en maten. Van bijzondere afwerkingen tot unieke details. We kennen de full body shrink sleeve, de half body shrink sleeve en de tamper evident sleeve. Elke sleeve heeft eigen kenmerken en allen zijn ze te voorzien van een lengteperforatie. Zo kan de consument de twee materialen eenvoudig scheiden om zo het recyclen te bevorderen. NB: Communiceer dit wel duidelijk op de verpakking. Wil je meer weten over onze shrink sleeves? Wij vertellen je graag alles over shrink sleeves

Sustainable een shrink sleeve inzetten, de voordelen:

De shrink sleeve wordt steeds populairder dankzij de optimale merkuitstraling die je hiermee bereikt. De voordelen zijn groot, we kunnen ze als volgt samenvatten:

 • Jouw product valt op in het schap dankzij de rondom bedrukking van top tot teen.
 • Een shrink sleeve wordt een tweede huid om een product. Volgt volledig de vorm van de fles.
 • Krasvastheid doordat de inkt aan de binnenzijde zit.
 • Met toevoeging van een perforatie is de sleeve gemakkelijk te verwijderen van de primaire verpakking. Speel in op milieubewuste consumenten.
 • Geen lijmresten

Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jou zijn van een duurzame verpakking? Neem, voor meer informatie, contact met ons op.

Vraag hier een gratis sample pakket aan

Shrink sleeve met perforatie duurzaam ingezet


€ 0,04