Kaasetiketten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Bij Eshuis bestel je de mooiste kaasetiketten voor jouw kaas

Nederland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nederland is hét kaasland in de wereld. Daarom is het niet zo gek dat wij ook voor kazen mooie en unieke etiketten drukken

Waarom een etiket voor jouw kaas?

De meeste kazen lijken op het eerste oog hetzelfde. Maar niets is minder waar. De smaken en combinaties lopen enorm uiteen. Daarom is een kaasetiket een belangrijk onderdeel van een kaas. Een kaasverpakking creëert herkenbaarheid en brengt jouw kaas onder de aandacht. Jouw kaas is immers uniek. Dit laat je aan de consument zien door de combinatie van jouw kaas en het juiste etiket.

Voedselveilig kaasetiket, de verpakking voor kaas

De kaasetiketten van Eshuis zijn voedselveilig. Een kaasetiket of kaasbanderol wordt bij Eshuis bedrukt met toners die voor levensmiddelen zijn gecertificeerd. Een bedrukte kaasverpakking van Eshuis is geschikt voor direct contact met de kaas.  Al onze kaasetiketten worden bedrukt op zijdevloei materiaal, deze zijn beschikbaar in verschillende gramsgewichten.

Bestel hier jouw kaaslabel

Wil jij ook kaasetiketten voor jouw kazen? Of ben je benieuwd naar de juiste verpakking voor jouw kaas? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar de beste oplossing voor jouw kaas. Direct mailen kan uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Vraag een gratis sample pakket aan


€ 0,04