Inspiratie voor de chemische sector

Opvallen in het schap is ware topsport, bij Eshuis weten we dat als geen ander. Dagelijks komen er weer nieuwe producten en concepten bij. Bij Eshuis zorgen we ervoor dat de verpakking en de inhoud van jouw product op de juiste manier samen komen.

Etiketten en sleeves voor de chemie

Werk je in de chemie? En ben je benieuwd hoe je kunt opvallen in het schap tussen al die andere huishoudelijke chemicalieën en schoonmaakproducten?
Lees dan vooral verder op deze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor de chemische sector. Lees op deze pagina over de verschillende chemie en verpakkingsconcepten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld. Bij Eshuis komen de nieuwste technieken samen met de inhoud van jouw product.

Self-service:
Kijk in onze etiketten, stickers en label vergelijker welk materiaal geschikt is voor jouw product. Of klik meteen door op de knop "etiketten bestellen" en ontvang je etiketten binnen vijf werkdagen in huis. Spoed? Voor 12 uur besteld en tegen een spoedtoeslag tarief ontvang jij je etiketten de volgende werkdag. 

Maatwerk:
Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl of kijk op onze maatwerk etikettenflexibele verpakkingen of shrink sleeve pagina.

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

Duurzaam produceren en verpakken bij HG

In deze blog vertelt onze klant HG meer over hun ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe zij een gehele duurzame productlijn hebben opgezet

Lees verder

VERHAAL

Verbeter jouw etiketten en verpakking voorraadbeheer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om jouw voorraadbeheer van verpakkingen en etiketten te verbeteren? Lees hier onze blog.

Lees verder