Inspiratie voor de chemische sector

Etiketten en sleeves voor de chemie

Werk je in de chemie? En ben je benieuwd hoe je kunt opvallen in het schap tussen al die andere huishoudelijke chemicaliën en schoonmaakproducten?
Lees dan vooral verder op deze inspiratiepagina speciaal ontwikkeld voor de chemische sector. Lees op deze pagina over de verschillende chemie en verpakkingsconcepten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld. Bij Eshuis komen de nieuwste technieken samen met de inhoud van jouw product.

Etiketten gevaarlijke stoffen

Bij het produceren van huishoudelijk chemicaliën en schoonmaakproducten komt een heleboel kijken. Heb je bijvoorbeeld aan gevaarlijke stoffen etiketten gedacht? Je moet met chemische etiketten aan verschillende onderdelen denken. Doormiddel van dit chemisch etiket kun je de risico's van jouw product onder de aandacht brengen. Denk aan een product dat ontplof- of brandbaar is. Deze gevaren moet je op je gevaarlijke stoffen etiket aanbrengen. Je kunt hier meer over lezen op de website van de Rijksoverheid.

Je kunt deze etiketten bestellen via onze webshop of je kunt contact opnemen met ons maatwerktraject:

Self-service:

Bekijk de materialen van etiketten en zie welk materiaal geschikt is voor jouw product. Of klik meteen door op de knop "etiketten bestellen" en ontvang je etiketten binnen vijf werkdagen in huis. Spoed? Neem contact op met onze webshop en kijk wat de mogelijkheden zijn!

Maatwerk:

Maatwerk nodig? Stuur je verzoek naar maatwerk@eshuis.nl of kijk op onze grote oplage etikettenflexibele verpakkingen of shrink sleeve pagina.

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

Duurzaam produceren en verpakken bij HG

In deze blog vertelt onze klant HG meer over hun ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe zij een gehele duurzame productlijn hebben opgezet

Lees verder

VERHAAL

Verbeter jouw etiketten en verpakking voorraadbeheer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om jouw voorraadbeheer van verpakkingen en etiketten te verbeteren? Lees hier onze blog.

Lees verder