Ronde stickers

Stel jouw ronde etiket op rol eenvoudig samen in onze etikettenconfigurator. In slechts 4 stappen stel jij ronde stickers op rol samen. Eenmaal besteld gaan wij de stickers voor je drukken, 5 dagen later heb jij ze in huis.

Gratis levering in NL | vanaf 100 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

In 4 stappen samengesteld en besteld

1. Selecteer je materiaal, vorm, formaat en afwerking. 
2. Bepaal het aantal; je ziet meteen de prijzen.
3. Upload jouw ontwerp in de editor en keur het zelf goed.
4. Bestel jouw ronde stickers, wij controleren het ontwerp en gaan voor jou drukken.

Hoe je precies jouw design kan aanleveren? Bekijk onze aanleverinstructies op deze pagina.
Verwerk je de ronde stickers op rol machinaal, dan kun je de technische specs doorgeven. Zelf labelen met de hand? Kies voor Eshuis heeft keuze bij de laatste 3 opties, wij regelen het voor jou.

Makkelijk en snel ronde stickers bestellen

Ronde stickers op rol bestel je eenvoudig en in slechts een paar stappen. Stel jouw sticker samen in onze online etiketten besteltool. Bepaal het materiaal, formaat en de afwerking. Je kunt kiezen uit een levertijd van één, drie of vijf werkdagen. Upload je ontwerp in onze online editor. Met een paar muisklikken kan je zelf ronde stickers laten drukken door ons. Lekker simpel!

Ronde stickers drukken van hoge kwaliteit

Stickers zijn ontzettend praktisch, je kan ze overal op plakken. Verpakkingen zoals flessen, flacons of potten en kartonnen dozen. Of versier een cadeau met een ronde sticker met logo. De materialen van onze ronde etiketten zijn geschikt voor allerlei oppervlakten. Bepaal met dit handige overzicht het perfecte materiaal voor jou.

Zelf ontworpen stickers drukken

Stickers met mooi design zijn echte eyecatchers. Heb je al een gaaf design of ga je zelf stickers ontwerpen? Via onze online editor kan je zelf ontwerpen of upload je simpelweg het ontwerp. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen of uploaden? Bekijk hier onze video’s, we leggen het je uit.

100% Bestandscontrole!

Twijfel je aan het bestand dat je van plan bent te uploaden? Geen probleem! Bij Eshuis worden alle bestanden met nauwkeurigheid gecontroleerd, mochten wij twijfelen aan de kwaliteit van jouw bestand dan nemen wij contact met je op! Is de kwaliteit goed, dan ontvang je geen melding en loopt de order gewoon door.

PS: bij zilver en transparant materiaal ontvang je van ons een definitieve proef die je eerst dient goed te keuren. Voor meer informatie verwijzen we naar de FAQ.

Ronde stickers drukken is onze expertise

Bestel jouw etiketten op rol in onze webshop: snel, makkelijk én betrouwbaar. Wil je advies over jouw ronde stickers? We helpen je graag. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie. Benieuwd naar de verschillende materialen? Vraag hier een gratis sample pakket aan met alle materialen voor ronde stickers. Op werkdagen zijn wij van 08.00-18.30 per WhatsApp en e-mail bereikbaar.

Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,03