Sachet verpakking

Sachets; de ideale verpakkingen voor crèmes, sauzen, zaden en poeders. Kijk snel verder en ontdek de mogelijkheden van onze folies voor sachet verpakkingen.

<p>100% Bestandscontrole</p>

100% Bestandscontrole

<p>Eenvoudig online bestellen</p>

Eenvoudig online bestellen

<p><5 werkdagen gratis levering NL</p>

<5 werkdagen gratis levering NL

Wat is een sachet verpakking?

Sachets zijn compacte en vaak luchtdichte verpakkingen. Het verpakkingsmateriaal is aan drie of vier kanten dichtgeseald. Met deze verpakkingsmethode verpak je poeders en vloeibare producten. Een sachet verpakking wordt vaak gebruikt als voedsel verpakking van kruiden of voor sample crèmes voor cosmetica.

Sachet verpakking als verpakkingsmateriaal food

De nummer 1 toepassing van sachet verpakkingen is de food verpakking. Sauzen, zaden, kruiden, poeders of koffie sachets en ga zo maar door. De lijst van toepassingen van food sachet verpakkingsmateriaal is lang. Een sachet verpakking zorgt voor een goede bescherming van het product. Gebruik je een sachet verpakking als kruiden verpakking? Dan kies je voor voedselveiligheid. Je wilt natuurlijk niet dat het product kan worden aangetast. Dat geldt uiteraard ook voor cosmetica verpakkingen of een sachet voor een medicijn. Een sachet verpakking is ideaal voor poeders, zaden en vloeistoffen. Ook als promotie verpakking worden sachet verpakkingen vaak ingezet.

Sachet verpakking: de beste keuze

Wil jij sachet folie op rol laten bedrukken? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen kan uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf