Folie bedrukken voor jouw sachet verpakking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Deskundig advies

  Deskundig advies

 • Duurzame oplossingen

  Duurzame oplossingen

 • 130 jaar vakmanschap

  130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Sachet verpakking als portieverpakking 

De #1 toepassing van sachet verpakkingen is als portieverpakking. We zien vooral dat sachets worden gebruikt als portieverpakking voor onder andere:

 • Sample verpakkingen voor cosmetica
 • Bloemzaad zakjes
 • Kruidenmix en kruidenpasta
 • Saus sachets, zoals mosterd en mayonaise zakjes
 • Poeders voor geneesmiddelen en supplementen

Door de gebruiksvriendelijkheid en bescherming van een sachet, blijft jouw product beschermd tegen invloeden van buiten. Dit maakt het een breed inzetbaar product voor food producten, cosmetica en geneesmiddelen.

Jouw sachet folie vormen tot sachet verpakking 

Kies jij voor deze veelzijdige en veilige verpakking? Tijdens het bedrukken van jouw sachet folie bewaren wij de veiligheid van jouw product volgens BRC en ISO certificering.
Wij leveren jouw sachet folie op rol. Vervolgens kan jouw co-packer of afvuller aan de slag. Door middel van een heat seal krijgt de bedrukte folie de vorm van een sachet. Jouw product wordt vervolgens afgevuld. Het eindresultaat: een uniek bedrukt sachet klaar voor verkoop!

De optimale bescherming van een sachet 

Een sachet wordt dicht geseald aan drie of vier zijdes. Daardoor is het product goed beschermd tegen geuren, vocht en licht. Dit maakt sachet verpakkingen ideaal voor producten waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat, of waar voedselveiligheid een belangrijk onderwerp is. Om deze reden worden sachets veel gebruikt voor het verpakken van levens- en voedselmiddelen in portieverpakkingen.

Jouw sachet verpakking, ons maatwerk product 

Het bedrukken van jouw sachet folie is voor ons maatwerk. Daarom zijn onze accountmanagers vanaf het begin al betrokken bij het proces. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.


€ 0,04