Sachet verpakking

Sachets; de ideale verpakkingen voor;

  • crèmes;
  • sauzen;
  • poeders.

Vraag een offerte aan of lees verder onderin deze pagina. 

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Wat is een sachet verpakking?

Sachets zijn compacte en vaak luchtdichte verpakkingen. Het verpakkingsmateriaal is aan drie of vier kanten dichtgeseald. Met deze verpakkingsmethode verpak je poeders en vloeibare producten. Een sachet verpakking wordt vaak gebruikt als voedsel verpakking van kruiden of voor sample crèmes voor cosmetica. Cosmetica etiketten kun op veel verschillende manieren worden toegepast, ook door middel van een sachet verpakking. 

Sachet verpakking als verpakkingsmateriaal food

De nummer 1 toepassing van sachet verpakkingen is de food verpakking. Sauzen, zaden, kruiden, poeders of koffie sachets en ga zo maar door. De lijst van toepassingen van food sachet verpakkingsmateriaal is lang. Een sachet verpakking zorgt voor een goede bescherming van het product. Gebruik je een sachet verpakking als kruiden verpakking? Dan kies je voor voedselveiligheid. Je wilt natuurlijk niet dat het product kan worden aangetast. Dat geldt uiteraard ook voor cosmetica verpakkingen of een sachet voor een medicijn. Een sachet verpakking is ideaal voor poeders, zaden en vloeistoffen. Ook als promotie verpakking worden deze flexibele verpakkingen vaak ingezet.

Sachet verpakking: de beste keuze

Wil jij sachet folie op rol laten bedrukken? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen kan uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

€ 0,04