Sleeves met DPG-logo voor export naar Duitsland

Wil je exporteren naar Duitsland? Voldoe met je sleeves aan de wettelijke eisen van het DPG-systeem

Wanneer je je dranken in een eenmalige verpakking wil exporteren naar Duitsland moet je aan de eisen voldoen volgens het DPG-systeem. Om een DPG-logo aan te brengen op je verpakking hebben wij voor jou een stappenplan voor DPG-logo’s om te voldoen aan de eisen die nodig zijn. Eshuis is gecertificeerd om DPG-logo’s te bedrukken op jouw sleeves voor drankverpakkingen. Bij dit proces ondersteunen wij je van begin tot eind, met vrijblijvend advies waar nodig.

Meer weten over sleeves en het DPG-systeem? Vraag een adviesgesprek aan met onze specialisten

Wil je meer weten over het DPG-systeem en hoe jouw sleeves voor drankverpakkingen kunnen voldoen aan de wettelijke eisen in Duitsland? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze accountmanagers. Zij helpen je van begin tot eind in het proces, zodat jij zeker weet dat jouw sleeves voor drankverpakkingen voldoen aan de verplichtingen van het DPG-systeem. Vraag daarom hieronder een adviesgesprek aan voor sleeves met onze accountmanager Maarten-Marijn Koens. 

Plan een adviesgesprek in

Wil je sleeves bedrukken met DPG-logo? Vraag een offerte aan!

Weet je al voldoende en ben je klaar om te beginnen met het bedrukken van sleeves met het DPG-logo voor op jouw verpakking? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Onze accountmanagers zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw aanvraag te bespreken.