Zelf flessen en potten etiketteren? Etiketteer met je eigen machine!

Flessen en potten etiketteren met je eigen etiketteermachine bij Eshuis 

Bij Eshuis zijn we gespecialiseerd in het etiketteren, labelen en stickeren van jouw producten. Elk merk verdient aandacht en succes. Met onze kennis, ervaring, werkwijze en productietechnieken maken wij passende verpakkingen en etiketten voor je product. Wij produceren hierbij etiketten op rolshrink sleeves en flexibele verpakkingen voor verschillende branches. Daar zijn wij goed in, maar we denken ook graag in alternatieve oplossingen. 

Flessen en potten etiketteren, het zelf doen met je etiketteermachine of het laten doen?

Bij Eshuis denken wij zo goed mogelijk mee met de klant. Omdat er grote verschillen kunnen zitten tussen het bestellen van grote oplage etiketten en kleine oplage etiketten en labels denken wij graag mee aan de best passende oplossing. Nadat jij je etiketten hebt ontvangen is het tijd om je flessen en potten te gaan etiketteren. Als bottelaar die beschikt over een relatief kleine oplage flessen of potten kun je ervoor kiezen om helemaal zelf je flessen of potten te gaan etiketteren, maar hoe doe je dat? 

Om de oplossing te geven voor het etiketteren van een kleine oplage flessen of potten kun je terecht bij Label-It. Label-It beschikt over de etiketteermachine die al je zorgen uit handen neemt. Met de etiketteermachine van Label-It zet je zelf je etiketten en labels op jouw producten. Van bierfles tot wijnfles, van weckfles tot jampot, alles is mogelijk met de etiketteermachine van Label-It. Geen kreukels, geen belletjes, alleen maar nette en constante kwaliteit labels en etiketten op jouw flessen en potten.

Label zelf flessen en potten met je eigen etiketteermachine van Label-It 

Met de etiketteermachine van Label-It kun je zelf eenvoudig aan de slag met het plakken van etiketten en labels op jouw eigen flessen en potten. Dat klinkt niet makkelijk, maar dat is het wel! Met de etiketteermachine van Label-It kun je zelf binnen een uur tussen de 500 en 750 flessen etiketteren. Maar hoe werkt de etiketteermachine van Label-It. Jeroen van Label-It laat in zijn instructievideo zien hoe je eenvoudig met de etiketteermachine te werk kunt gaan!

Label-It - je eigen etiketteermachine

Wil je je eigen flessen etiketteermachine? Neem contact op met Label-It

Een eigen etiketteermachine geeft vele voordelen voor het labelen van je eigen flessen en potten. Met de etiketteermachine van Label-It heb je alles zelf in de hand als het gaat om het klaarmaken van jouw flessen en potten voor de verkoop. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de etiketteermachine van Label-It? Vul het onderstaande contactformulier in. Hierbij zal Jeroen van Label-It zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Onze productgroepen

 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Met een mooi bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een bier etiket maken en online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Eshuis.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Heineken.jpg
  Full body sleeve
  Laat jouw product opvallen met een unieke shrink sleeve. De krimpverpakking die zorgt voor een uitmuntende uitstraling.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Lekkerding_8.jpg
  Maatwerk etiketten
  Bijzondere wensen zoals een grote oplage, unieke vorm of een speciale afwerking zoals coldfoil? Vraag dan een offerte aan.
 • Bestel vandaag nog
  widget1.png
  Wijnetiketten drukken
  Met de wijnetiketten van Eshuis geef je jouw wijnfles de perfecte uitstraling die het nodig heeft. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!