Tamper evident sleeve

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Functionaliteit en design in één tamper evident sleeve.

Vraag een offerte aan of lees verder onderin deze pagina. 

€ 0,04

Waarborg de kwaliteit van jouw product met een tamper evident sleeve

Creëer een bijzondere en tevens functionele verpakking met een tamper evident sleeve. Sluit je product af met deze shrink sleeve en garandeer jouw klant dat de verpakking niet eerder is geopend. Pas bij het breken van de perforatie kan het product worden geopend.

Tamper evident shrink sleeve, zowel bedrukt als onbedrukt geleverd

Een tamper evident sleeve kun je bij Eshuis zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgen, afhankelijk van jouw wensen. Je kan een bedrukte full body of half body sleeve laten doorlopen tot over de sluiting van jouw product en er een perforatie aan laten toevoegen. Design en functionaliteit heb je dan perfect gecombineerd. Een andere optie is om een onbedrukte tamper evident met perforatie als extra verpakking toe te voegen aan jouw product. Ook wel secure cap genoemd.

Een perforatie in de shrink sleeve, de basis voor een veiligheids sleeve

Door de perforatie is een sleeve gemakkelijk te openen en kan een consument ook meteen zien of het product al eerder is geopend of niet. Bij Eshuis hebben we verschillende opties voor perforaties; verticaal, horizontaal of een T-perforatie (horizontaal en verticaal gecombineerd).

Benieuwd welke type sleeve het beste past bij jouw product?

Stuur ons jouw aanvraag door, tezamen met de lijntekening van jouw fles of flacon en het artwork voor de sleeve. Wij kunnen jou het best adviseren wanneer wij weten welk product er gesleeved moet worden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 24-uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Wil je een shrink sleeve zonder perforatie? Ook dat is mogelijk!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan