Tamper evident sleeve

Functionaliteit en design in één tamper evident sleeve

<p>100% Bestandscontrole</p>

100% Bestandscontrole

<p>Eenvoudig online bestellen</p>

Eenvoudig online bestellen

<p><5 werkdagen gratis levering NL</p>

<5 werkdagen gratis levering NL

Waarborg de kwaliteit van jouw product met een tamper evident sleeve

Creëer een bijzondere en tevens functionele verpakking met een tamper evident sleeve. Sluit je product af met deze shrink sleeve en garandeer jouw klant dat de verpakking niet eerder is geopend. Pas bij het breken van de perforatie kan het product worden geopend.

Tamper evident shrink sleeve, zowel bedrukt als onbedrukt geleverd

Een tamper evident sleeve kun je bij Eshuis zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgen, afhankelijk van jouw wensen. Je kan een bedrukte full body of half body sleeve laten doorlopen tot over de sluiting van jouw product en er een perforatie aan laten toevoegen. Design en functionaliteit heb je dan perfect gecombineerd. Een andere optie is om een onbedrukte tamper evident met perforatie als extra verpakking toe te voegen aan jouw product. Ook wel secure cap genoemd.

Een perforatie in de shrink sleeve, de basis voor een veiligheids sleeve

Door de perforatie is een sleeve gemakkelijk te openen en kan een consument ook meteen zien of het product al eerder is geopend of niet. Bij Eshuis hebben we verschillende opties voor perforaties; verticaal, horizontaal of een T-perforatie (horizontaal en verticaal gecombineerd).

Benieuwd welke type sleeve het beste past bij jouw product?

Stuur ons jouw aanvraag door, tezamen met de lijntekening van jouw fles of flacon en het artwork voor de sleeve. Wij kunnen jou het best adviseren wanneer wij weten welk product er gesleeved moet worden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 24-uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. 

Wil je een shrink sleeve zonder perforatie? Wij verwijzen je graag naar de full body sleeve of de half body sleeve.  

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf