Sleeves

Als je eenmaal de mogelijkheden van (krimp)sleeves kent, is het niet moeilijk meer om originele toepassingen te bedenken. Met deze veelzijdige verpakkingsvorm kun je producten rondom en van top tot teen voorzien van een image. De sleeve neemt namelijk altijd de vorm van jouw product aan. Eshuis zorgt voor een prachtige beeldbepalende bedrukking. Vind hieronder de verschillende varianten en vraag eenvoudig een offerte aan.

Sleeves
  • Wij beloven: in één keer goed!
  • Partner voor B2B
  • 130 jaar ervaring
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vraag een gratis sample pakket aan

    • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

    Vraag hier jouw sample pakket aan

Zelf je shrink sleeve verpakking ontwerpen & bestellen

Wij horen je al denken; wat is een sleeve verpakking? Shrink sleeves zijn flexibele verpakkingen die rondom je product gekrompen worden. Shrink sleeves kunnen dus voor alle mogelijke producten gebruikt worden omdat de sleeve zich aanpast aan het product.

Bij Eshuis heb je de keuze uit de full body sleeves, deze gaan van top tot teen om je product heen. Voordeel van deze sleeve is dan ook dat je hier enorm veel informatie op kwijt kunt. Mocht je niet je gehele product willen bedekken met een sleeve, dan hebben wij nog de keuze voor een half body sleeve. De naam geeft het al weg, hierbij is alleen een gedeelte van je product bedekt met de sleeve.

Shrink sleeves bedrukken; doe je bij Eshuis

Eshuis is gespecialiseerd in het maken en bedrukken van shrink sleeves. Kan je hulp gebruiken of heb je inspiratie nodig? Wij helpen je op verschillende manieren. Ga naar onze inspiratiepagina voor onze mooiste verpakking- en merk verhalen. Of neem contact op met ons maatwerkteam. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Van hoog naar laag sorteren