Duo-label etiketten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Duo label, nooit meer ruimte gebrek op het etiket

Labels en etiketten zijn tegenwoordig onmisbaar. Ze hebben twee belangrijke functies, het voorzien van de juiste informatie en het leveren van een bijdrage aan de presentatie en uitstraling van het product. Het ontwerpen van een duo label etiket is daarom een vak apart. Het is balanceren tussen informatie en de mooiste uitstraling. Vaak ontstaat ruimtegebrek op een etiket; er moet meer informatie op dan dat we kwijt kunnen. Een duo label is daar dé ideale oplossing voor.

Een twin label, duo sticker of sandwich etiket, wat is het eigenlijk?

Een duo label bestaat uit twee etiketten die op elkaar zijn aangebracht. Door de peel & reseal techniek is de sticker meerdere malen hersluitbaar. Vergelijk het met een pagina die je omslaat. Bij een duo label is het mogelijk om maar liefst drie pagina’s te bedrukken, hierom worden duo stickers vaak ook wel sandwich etiketten genoemd. Door de meerdere pagina’s is er genoeg ruimte om meerdere vertalingen of informatie kwijt te kunnen en tegelijkertijd geen afbreuk te doen aan het design.

Wil jij ook een etiket in de vorm van een duo label voor jouw product bestellen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen mag uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Zijn drie bedrukte pagina’s te weinig? Dan verwijzen we je graag naar een trio-label etiketten, deze laat je bedrukken tot vijf pagina's. Toch op zoek naar alternatieve oplossingen? Met onder andere logo stickers kun jij je merk of bedrijf sterk over laten komen via je verpakking of product. Wil je je product op een speciale manier aanprijzen of met een promotionele actie laten opvallen? Dan zijn kortingsstickers precies wat jij nodig bent. Maak je eigen ontwerp, kies de vorm en formaat en jij krijgt jouw stickers met 5 werkdagen geleverd. 


€ 0,04