Duo-label etiketten

Nooit meer ruimtegebrek met een etiket in de vorm van een duo label. 

Duo label, nooit meer ruimte gebrek op het etiket

Labels en etiketten zijn tegenwoordig onmisbaar. Ze hebben twee belangrijke functies, het voorzien van de juiste informatie en het leveren van een bijdrage aan de presentatie en uitstraling van het product. Het ontwerpen van een duo label etiket is daarom een vak apart. Het is balanceren tussen informatie en de mooiste uitstraling. Vaak ontstaat ruimtegebrek op een etiket; er moet meer informatie op dan dat we kwijt kunnen. Een duo label is daar dé ideale oplossing voor.

Een duo label, duo sticker of sandwich etiket, wat is het eigenlijk?

Een duo label bestaat uit twee etiketten die op elkaar zijn aangebracht. Door de peel & reseal techniek is de sticker meerdere malen hersluitbaar. Vergelijk het met een pagina die je omslaat. Bij een duo label is het mogelijk om maar liefst drie pagina’s te bedrukken. Genoeg ruimte om meerdere vertalingen of informatie kwijt te kunnen en tegelijkertijd geen afbreuk te doen aan het design.

Wil jij ook een etiket in de vorm van een duo label voor jouw product bestellen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen mag uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Zijn drie bedrukte pagina’s te weinig? Dan verwijzen we je graag naar een triolabel etiket dit meerlaagse etiket kan tot wel vijf pagina’s bedrukt worden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf