Brielabels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Deskundig advies

    Deskundig advies

  • Duurzame oplossingen

    Duurzame oplossingen

  • 130 jaar vakmanschap

    130 jaar vakmanschap

Grote oplage etiketten nodig met een unieke samenstelling? Met onze expertise hebben we altijd de oplossing voor jouw eigen unieke etiket. Vraag een offerte aan en ga voor de hoogste kwaliteit op maat gemaakte etiketten.

Maak je brie verpakking af met onze brie labels!

De combinatie van Nederland en kazen is een vanzelfsprekende combinatie. Het is niet zo gek dat wij kaasetiketten drukken. Maar een kaasplankje is niet compleet zonder een heerlijk stukje brie. Daarom kan je ook brielabels bij ons bestellen. Onze brie etiketten zijn voedselveilig doordat wij gebruik maken van toners die voor levensmiddelen gecertificeerd zijn. Hierdoor is het dus mogelijk de etiketten op de brie te plaatsen. Maak je brie verpakking af met een brie label.

Waarom een etiket voor jouw brie?

Ook brie bestaat, net als kaas, in vele soorten, maten en smaakverschillen. Op het oog lijken deze zachte kazen hetzelfde, maar het verschil zit natuurlijk in de smaak en de kwaliteit. Hoe maak je een consument nu duidelijk dat jouw brie zich onderscheidt van de andere soorten brie? Het is belangrijk dat de consument jouw brie kan herkennen. Met een juist brie etiket valt jouw brie op ten opzichte van de andere kazen.

Wat maakt een Eshuis brie etiket bijzonder?

Brie komt oorspronkelijk uit Frankrijk, evenals de etiketten voor de brie. De brie etiketten van Eshuis zijn vergelijkbaar met de echte Franse étiquette de brie. Brielabels hoef je dus niet meer speciaal in Frankrijk te bestellen, maar het kan nu gewoon hier in Nederland.

Het materiaal dat wij gebruiken is perfect voor een zachte kaas, een bijzondere combinatie van verschillende grondstoffen. Tijdens het rijpingsproces hecht het materiaal zichzelf aan de kaas. De brie etiketten zijn in elke vorm leverbaar, de maximale diameter die wij hanteren is 290 millimeter.

Bestel hier jouw brielabel

Wil jij ook etiketten voor jouw brie? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@eshuis.nl. Op werkdagen nemen wij binnen 24-uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar de beste oplossing voor jouw brie.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor kaasbanderollen en kaasetiketten, bij Eshuis zijn de kaasetiketten ook te bestellen in onze webshop.

 

 


€ 0,04