Brielabels

De mooiste brie etiketten bestel je bij Eshuis

De mooiste brielabels bestel je bij Eshuis

De combinatie van Nederland en kazen is vanzelfsprekend. Het is niet zo gek dat wij kaasetiketten drukken. Maar een kaasplankje is niet compleet zonder een heerlijk stukje brie. Daarom kan je ook brielabels bij ons bestellen.

Waarom een label voor jouw brie?

Ook brie bestaat, net als kaas, in vele soorten, maten en smaken. Op het oog lijken deze zachte kazen hetzelfde, maar het verschil zit natuurlijk in de smaak en de kwaliteit. Hoe maak je een consument nu duidelijk dat jouw brie zich onderscheidt van de andere soorten brie? Het is belangrijk dat de consument jouw product kan herkennen. Met een juist brie etiket valt jouw brie op ten opzichte van de andere kazen.

Wat maakt een Eshuis brie etiket bijzonder?

Brie komt oorspronkelijk uit Frankrijk, evenals de etiketten voor de brie. De brie etiketten van Eshuis zijn vergelijkbaar met de echte Franse étiquette de brie. Brielabels hoef je dus niet meer speciaal in Frankrijk te bestellen, maar het kan nu gewoon hier in Nederland.

Het materiaal dat wij gebruiken is perfect voor een zachte kaas, een bijzondere combinatie van verschillende grondstoffen. Tijdens het rijpingsproces hecht het materiaal zichzelf aan de kaas. De brie etiketten zijn in elke vorm leverbaar, de maximale diameter die wij hanteren is 290 millimeter.

Bestel hier jouw brielabel

Wil jij ook etiketten voor jouw brie? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@eshuis.nl. Op werkdagen nemen wij binnen 24-uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar de beste oplossing voor jouw brie.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor kaasbanderollen en kaasetiketten, bij Eshuis zijn de kaasetiketten ook te bestellen in onze webshop.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf