Duurzame verpakking - zelfklevende etiketten

Op zoek naar een duurzame verpakking? Wij bieden verschillende FSC® Gecertificeerde materialen. 

Vraag een offerte aan, lees meer informatie onderin deze pagina óf bestel jouw duurzame etiketten online. 

 

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Op zoek naar een duurzame verpakking? Bekijk ons assortiment duurzame zelfklevende etiketten.

Als producent wordt er vandaag de dag van je verwacht dat je bezig bent met duurzaamheid. Maar géén product kan zonder verpakking met de nodige wettelijke informatie. Eigenlijk kun je niet zonder etiketten op rol. Afhankelijk van de primaire verpakking die je gebruikt voor jouw product (kunststof PE / PET / PP of glas) hebben wij een aantal opties voor duurzame etiketten en stickers die de recyclebaarheid bevorderen. 

Sustainable etiketten op rol bestel je bij Eshuis

In dit overzicht tref je een aantal duurzame verpakkingsmaterialen die wij beschikbaar hebben. Zit er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op en wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw wensen. Er is altijd wel een duurzaam verpakkingsmateriaal dat aansluit bij jouw product.

Omschrijving Materiaal Specificatie
Wash-off / afwasbaar etiket PP Af te wassen bij 80 C in alkalisch milieu bij de afvalsorteerder.
Wash-off / afwasbaar etiket Papier Af te wassen met warm water
Etiket van gerecycled papier Papier Deze etiketten zijn gerecycled uit papier.
FSC® gecertificeerd Afneembaar etiket Papier Deze etiketten kunnen heel eenvoudig handmatig van de verpakking worden gehaald door de consument.
Etiket van kunststof uit restproduct; “wood based PP” PP Een PP dat gemaakt is uit de restproductie van papier; hars. Het gebruik maken van fossiele brandstoffen zoals olie wordt hierdoor verleden tijd. 
Biologisch PE PE Een PE dat is vervaardigd uit de vezels van rietsuiker 

Vraag eenvoudig een offerte aan jouw perfecte duurzame verpakking

Wil je ook duurzaam verpakken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben een aantal duurzame verpakkingen in ons assortiment. Voor bijvoorbeeld voedsel, cosmetica, dranken of chemie. Neem, voor meer informatie, contact met ons op. Wil je meer weten over cosmetica etiketten? Wij geven je alle tips over wat jij moet weten over cosmetica verpakkingen. Direct mailen kan uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Vraag hier een gratis sample pakket aan


€ 0,04