Grote en kleine stickers

Grote en kleine stickers

Stickers zijn over het algemeen vrolijke plaatjes die opvallen. Dat is ook niet zo gek, je wil natuurlijk dat jouw product of merk gezien wordt. Stickers kun je in verschillende vormen, materialen, afwerkingen en maten bestellen. Van voorbedrukt tot zelf ontworpen. Van groot tot klein.

Grote stickers

Voor veel doeleinden kun je grote stickers maken. Grote stickers gebruik je als het belangrijk is dat niemand de boodschap van jouw sticker ontgaat. Denk bijvoorbeeld aan een grote sticker op de grond die de looprichting aanwijst. Ook kun je deze grote stickers laten maken als muur-of raamsticker ter decoratie. Met groot formaat stickers laat je dus niemand zomaar voorbij lopen, het is een ideaal reclame middel. Muur- of raamstickers zijn niet te bestellen bij Eshuis. Wel kun je bij ons de hoogste kwaliteit sticker-etiketten laten drukken. Wil jij grote stickers drukken? Je kunt grote stickers bestellen in onze webshop. Heb je grote stickers nodig maar heb je bijzondere wensen? Vraag dan een offerte aan bij ons maatwerk team.

Etiketten voor melkproducten
Etiketten voor melk en yoghurt producten

Kleine stickers

Ook kleine stickers kun je op verschillende manieren gebruiken. Laat jouw kleine stickers drukken om bijvoorbeeld verschillende producten op te vrolijken:

 • Laptops;
 • Kasten;
 • Koffers;
 • Enveloppen;
 • Etc.

Kleine stickers laten maken kan in alle vormen en maten bij Eshuis. Kleine stickers op rol worden vaak gebruikt om een verzenddoos mee af te sluiten of mee te geven in een goodiebag. Het leuke van stickers is dat je heel subtiel een kleine quote, logo, korting of symbool kunt laten drukken. Hierdoor is het makkelijk voor een potentiële klant om deze sticker mee te nemen of zelfs uit te delen. Kleine stickers maken van hoge kwaliteit is gemakkelijk in onze webshop. Hier kun je jouw kleine stickers drukken.

Gekleurde etiketten van Natur
Gekleurde etiketten van Natur
Gekleurde etiketten van Natur

Mini stickers

Mini stickers zijn een slag kleiner dan kleine stickers. Mini stickers zijn voornamelijk op een stickervel te verkrijgen. Bij Eshuis is dat helaas niet mogelijk. Wel kun je mini stickers drukken op rol van minimaal 20 mm. Ben je benieuwd of wij het formaat drukken wat je zoekt? Vul dan bij formaat jouw gewenste formaat in en je ziet direct of wij deze maat voorradig hebben. Ben je op zoek naar een hele grote oplage mini stickers op rol? Neem dan contact op met ons maatwerk team. 

Webshop

 • Direct bestellen
  Logo stickers
  Logo stickers
  Bestel gemakkelijk en snel jouw logo stickers in onze webshop
 • Direct bestellen
  Duurzame stickers
  Duurzame stickers
  Bestel gemakkelijk en snel jouw duurzame stickers in onze webshop
 • Direct bestellen
  Transparante etiketten
  Transparante etiketten
  Bestel gemakkelijk en snel jouw transparante etiketten in onze webshop
 • Direct bestellen
  Bieretiketten
  Bieretiketten
  Bestel gemakkelijk en snel jouw bieretiketten in onze webshop