Werken bij Eshuis: collega's vertellen

Natuurlijk wil je bij een leuk bedrijf werken. Wij vinden Eshuis een mooi bedrijf, maar hoe is het nu echt om bij Eshuis te werken? Onze collega's vertellen je graag hoe zij Eshuis ervaren. Je leest het hieronder:

Een kijkje in de werkdag van Nathan
Het verhaal van

Nathan

“De afwisseling in werkzaamheden vind ik heel leuk. Wanneer je bericht krijgt dat een klant zeer tevreden is met zijn eerste order dan maakt dat mijn werkdag wel zeer geslaagd!”

Lees verder

Arjen werkt 25 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Arjen

“De projecten met alle technische aspecten geven keer op keer een uitdaging. En uiteindelijk maken de collega’s met de fantastische werksfeer het helemaal af."

Lees verder

Henk werkt 12,5 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Henk

"Elke dag is anders en eigenlijk onvoorspelbaar, dat maakt het werken bij dit bedrijf zo leuk. En doordat elke dag anders is blijft het leuk en uitdagend.”

Lees verder

Bart en Rudy werken beide al 25 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Bart en Rudy

De mannen zijn kort en bondig, Bart begint: “De jaren zijn ontzettend snel gegaan, mede dankzij de leuke collega’s.” Rudy voegt hier aan toe: “Het is mooi werk, daarom is de tijd voorbij gevlogen.”

Lees verder

Mario werkt al 40 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Mario

"Elke dag heb ik weer nieuwe uitdagingen, dat maakt het zo leuk."

Lees verder

Ellen werkt al 25 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Ellen

"Bij Eshuis is geen dag hetzelfde. We maken hele mooie producten en ik ben blij met waar we, als Eshuis zijnde, nu staan."

Lees verder

Ilse werkt al 25 jaar bij Eshuis
Het verhaal van

Ilse

“Bij Eshuis werken leuke mensen, de sfeer is altijd goed. Daarnaast maken wij ook mooie producten. Wanneer je deze terug ziet in de winkel, dan maakt mij dat trots. Ik blijf stiekem altijd nog met een technisch oog kijken naar de producten.”

Lees verder

Laatste werkdag collega Henk, vanaf morgen met pensioen!
Het verhaal van

Henk

“Vooral de collega’s ga ik missen en het contact. In die jaren heb je zoveel met elkaar meegemaakt, zowel in werk als privé. Dat ga je missen die goede contacten."

Lees verder

Ook enthousiast geworden? Reageer op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar: personeelszaken@eshuis.nl