Zelfklevende afwasbare (wash-off) etiketten

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig bij het bestellen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Nieuw bij Eshuis: Zelfklevende afwasbare etiketten voor de BNR-fles (Bruin Nederlandse Retourfles). Zo kun jij ook gebruik maken van deze retourfles zonder dat je een aanlijmetiket nodig hebt. Dé manier om jouw brouwerij te verduurzamen.


Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Gratis sample aanvragen
€ 0,03
  • Vanaf 50 stuks

  • Eenvoudig online bestellen

  • Gratis levering in NL

  • Klantbeoordeling 4,9 / 5

Stel je sticker samen

Vul de opties in om de prijs en levertijd te bekijken. *Verplichte velden

1. Materiaal*
Help

Meer weten over onze verschillende materialen? Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker

2. Vorm*
Help

Rechthoek, vierkant, ovaal of rond. Staat de gewenste vorm er niet tussen? Vraag een offerte aan

3. Wikkeling*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Dan is het belangrijk dat je de juiste wikkeling invoert.

4. Formaat*
Help

Is jouw formaat niet beschikbaar? Wij bestellen deze voor jou, de levertijd wordt vijf werkdagen. Uniek labelgap of formaat nodig? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Selecteer een vorm om de formaatopties te zien.

5. Afwerking*
Help

Twijfel je over de juiste toepassing of heb je vragen over onze afwerkingen? Nee dan contact met ons op!

6. Etiketten per rol*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Zorg voor het gewenst aantal etiketten op een rol

Het opgegeven aantal of max. diameter op rol is het maximaal aantal wat wij voor elk design uitleveren op 1 rol

Max diameter van een rol

of

Aantal etiketten op een rol

7. Kerndiameter*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Met de juiste kerndiameter past de rol op de etiketteermachine.

Aantal designs met deze samenstelling*
Help

Bepaal hier het aantal designs van de gekozen samenstelling. Maak gebruik van een combinatievoordeel door meerdere designs van hetzelfde formaat te bestellen. Je betaalt dan slechts éénmalig de opstartkosten per formaat.

Aantal etiketten*
Help

Bepaal hier het aantal per design wat je wenst te bestellen. Het totaal aantal etiketten wordt automatisch bepaald a.d.h.v. het aantal per design.

Vergelijk je prijs
Leveringstermijn*
Help

*De levertermijn kunnen we enkel halen wanneer de drukproef is goedgekeurd voor 15:30. Keur je de drukproef na 15:30 goed, dan verschuift de levertermijn automatisch een dag. 

Etiket samenstelling opslaan:
Vul je mail in en ontvang een link met jouw unieke etiket samenstelling.
E-mail:
Sla jouw etiket samenstelling op:
Later verder gaan met je bestelling? Vul je email adres in en ontvang een link met jouw unieke etiketsamenstelling.
E-mail:
  • Voeg toe aan winkelwagen en upload je design(s)

  • 100% bestandscontrole

  • Prijsvoordeel bij bestellen meerdere designs

Op zoek naar afwasbare etiketten of stickers? Bestel bij Eshuis je zelfklevende wash-off etiketten!

Na uitvoerig testen kunnen we het eindelijk bekendmaken: Eshuis levert als één van de weinigen in Nederland zelfklevende afwasbare etiketten. Deze wash-off etiketten zijn geschikt voor bierbrouwers die gebruik willen maken van de BNR-fles (Bruine Nederlandse Retourfles). Dat is geweldig nieuws voor jou als brouwer! Dit betekent namelijk dat jij een duurzaamheidsstap kan maken, ook zonder aanlijmetiket. Ook voldoe je daarmee al aan de toekomstige eisen van de wetgever. De verwachting is namelijk dat eenmalige flessen binnen enkele jaren in de ban zullen gaan. Wees daarom op tijd voorbereid voor de toekomst met de afwasbare etiketten van Eshuis. 

Waarom moet ik op letten bij afwasbare etiketten?

Wanneer we spreken over afwasbare etiketten, zijn er een aantal punten waarbij je als brouwer rekening mee moet houden. Om problemen te voorkomen geven wij je hierbij een aantal punten waarmee je rekening moet houden wanneer jij kiest voor afwasbare etiketten voor jouw verpakking:

  1. Afwasbare etiketten zijn niet waterbestendig: Etiketteer je nat of vochtig? Dan zul je mogelijk je verwerkingsproces opnieuw moeten bekijken, of het etiketteren opnieuw uit moeten testen. Let er ook op dat de etiketten achteraf niet te nat worden om te voorkomen dat er dan problemen ontstaan.
  2. Elk gekozen etiket dient getest te worden op afwasbaarheid. Dus ook wanneer er een etiket is gekozen dat de eerste test goed heeft doorstaan, zal het uiteindelijke etiket door de brouwer getest moeten worden op afwasbaarheid. Dit om te garanderen dat jouw verpakking goed is voor het materiaal van de afwasbare etiketten. 

Welke afwerkingen kun je gebruiken voor je etiket?

Gezien de afwerking invloed heeft op de afwasbaarheid van het materiaal, is dit ook getest in een spoelfaciliteit. Onze matte vernisafwerking is hierbij goedgekeurd. De komende tijd testen wij verder met meer afwerkingen. Zodra wij hier meer resultaten over hebben zullen we dit hier zo snel mogelijk delen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar eventuele ontwikkelingen? Neem contact met ons op of jouw gewenste materiaal of afwerking in aanmerking kan komen voor jouw verpakking of product. 

Welke afmeting afwasbaar etiket past het beste bij mijn verpakking?

Voor het gebruik van etiketten zijn diverse soorten formaten mogelijk. Het belangrijkste om te weten is dat er wel een maximale afmeting is van het etiket. Dit verschilt per verpakkingssoort. Wanneer je als brouwer kiest voor de BNR-fles is het maximale formaat etiket 185x100 mm. Maak je gebruik van een ander type fles of verpakking? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken welk formaat etiket het beste bij jouw verpakking past. 


Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf jouw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan