Reden voor een feestje, collega Ilse is vandaag 25 jaar werkzaam bij Eshuis!

Hoera! Reden voor een feestje, onze collega Ilse is vandaag 25 jaar werkzaam bij Eshuis! 

Vandaag is een bijzondere dag, onze collega Ilse werkt precies 25 jaar bij Eshuis. 5 Oktober 1994 was haar eerste werkdag. Na al die jaren is deze vrolijke dame nog altijd werkzaam bij ons productiebedrijf in Dalfsen. Hier staan we graag even bij stil, want op deze prestatie mag je best trots zijn als werknemer en werkgever.

Wil jij, net als wij, weten hoe Ilse terug kijkt op de afgelopen 25 jaar? Je leest het hieronder:

Hoe kijk je terug op de afgelopen 25 jaar?

“Leuk en vooral gezellig, dat is het eerste wat in mij opkomt. Veel gedaan en gezien in de afgelopen 25 jaar. Het belangrijkste voor mij is dat ik altijd zin heb om naar het werk te gaan.”

Welke functies heb je gehad bij Eshuis?

“Via een open sollicitatie ben ik bij Eshuis terecht gekomen. Ik ben begonnen op productie als flexo drukker. Ervaring als drukker had ik al opgedaan bij een andere werkgever. Vandaar dat ik hier aan de slag kon. Vanwege zwangerschappen ging ik van productie naar kantoor, hier had ik administratieve werkzaamheden. Vervolgens ben ik weer terug gegaan naar productie als flexo drukker en tussendoor ook nog werkvoorbereiding gedaan. Uiteindelijk ben ik 17 jaar geleden terecht gekomen bij de receptie. En hier zit ik nog steeds!”

Wat zijn je hoogtepunten bij Eshuis de afgelopen 25 jaar?

“Het is moeilijk om zo een hoogtepunt op te noemen. Misschien is het wel standaard, maar voor mij zijn de gezellige collega’s een hoogtepunt en daarnaast met plezier naar het werk gaan.”

Wat maakt werken bij Eshuis zo leuk?

“Bij Eshuis werken leuke mensen, de sfeer is altijd goed. Daarnaast maken wij ook mooie producten. Wanneer je deze terug ziet in de winkel, dan maakt mij dat trots. Ik blijf stiekem altijd nog met een technisch oog kijken naar de producten.”