Feest! Arjen 25 jaar in dienst bij Eshuis

Vandaag is Arjen van Pijkeren 25 jaar in dienst bij Eshuis. Een collega met veel passie voor de drukkerij. Daar staan we graag bij stil en daarom gingen we met hem in gesprek om terug te blikken op de afgelopen 25 jaar.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 25 jaar?

“Met heel veel plezier! Die 25 jaar zijn voorbij gevlogen. Vanwege alle verschillende (internationale) projecten, de mentaliteit van de collega’s en de werksfeer. Ik betrap mijzelf erop; iedere keer wanneer ik mensen een rondleiding geef door de drukkerij dat ik gewoon aan het genieten ben.”

Welke functies heb je gehad bij Eshuis?

“Alle aspecten van Eshuis heb ik wel een beetje gehad. Ik ben begonnen in de productie als (plaatsvervangend) voorman, ordermanager, digitaal voorbereider, technische ondersteuning van de salesafdeling. Daarna weer productie met een focus op projecten, na de share-a-coke campagne stapte ik in met de BOW-label.”

“Ik ben nu hoofd productie en dat is eigenlijk ontstaan vanwege mijn ervaring met de projecten, de technische kant van de drukkerij en het contact met collega’s. Hier heb ik het naar mijn zin.”

Wat zijn je hoogtepunten bij Eshuis?

“Er zijn veel hoogtepunten die we hier kunnen benoemen. Het waren vooral de projecten die ik als hoogtepunten beschouw, dan moet je denken aan:

  • Share-a-coke campagne (Die Coca-Cola flesjes met unieke namen erop);
  • De Coca-Cola Bow (Waar we een strik maken van een label);
    • We gingen hier zelf naar Japan om ons productieproces te verantwoorden. Dat was een hele belevenis!
  • De ontwikkeling van sachets met zelfklevende etiketten;
  • Het maken van een trechter uit een etiket;
  • De gezellige collega’s zijn elke dag weer een hoogtepunt;
  • Het geven van rondleidingen aan gasten. Elke keer word ik weer enthousiast als ik buitenstaanders Eshuis laat zien.”

Wat maakt werken bij Eshuis zo leuk?

“Ik haal veel voldoening uit mijn werk. De projecten met alle technische aspecten geven keer op keer een uitdaging. En uiteindelijk maken de collega’s met de fantastische werksfeer het helemaal af."

Arjen, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden door het verhaal van Arjen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onderdeel worden van dit mooie team. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer voor de functie die bij jou past.