Kaasetiketten

Wil je kaasetiketten van zijdevloei laten drukken? Bij Eshuis kun je de meest kwalitatieve kaasetiketten bestellen. Kies eerst het gewenste formaat, upload vervolgens jouw ontwerp en plaats je bestelling.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

  • Wij beloven: in één keer goed!
  • Partner voor B2B
  • 130 jaar ervaring
100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vraag een gratis sample pakket aan

    • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

    Vraag hier jouw sample pakket aan

Bij Eshuis bestel je de mooiste kaas etiketten 

Nederland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nederland is hét kaasland van de wereld. Daarom is het niet zo gek dat wij ook voor kazen mooie en unieke etiketten drukken. Bij Eshuis is het nu mogelijk om jouw kaasetiketten online te bestellen. Eenvoudig en binnen 5 werkdagen in huis!

Kaasetiketten; waarom een etiket voor jouw kaas?

De meeste kazen lijken op het eerste oog hetzelfde. Maar niets is minder waar. De smaken en combinaties lopen enorm uiteen. Daarom is een kaasetiket een belangrijk onderdeel van een kaas, een etiket creëert herkenbaarheid en brengt jouw kaas onder de aandacht. Jouw kaas is immers uniek. Dit laat je aan de consument zien door de combinatie van jouw kaas en het juiste etiket.

Voedselveilig kaasetiket

De kaasetiketten van Eshuis zijn voedselveilig. Een kaasetiket of kaasbanderol wordt bij Eshuis bedrukt met toners die voor levensmiddelen zijn gecertificeerd. Een bedrukte kaas verpakking van Eshuis is geschikt voor direct contact met de kaas. Al onze kaasetiketten worden bedrukt op zijdevloei materiaal, deze zijn beschikbaar in verschillende gramsgewichten.

Bestel hier jouw kaaslabel

Wil jij ook kaasverpakkingen voor jouw kazen? Bestel ze eenvoudig in onze webshop. Heb je hele specifieke wensen? Zoals andere gramsgewichten, het produceren van een kaasbanderol of brielabel? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@eshuis.nl Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar de beste oplossing voor jouw kaas.

Onze kaasetiketten kun je in verschillende ronde formaten bestellen op zijdevloei. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kaas etiket formaten:

Formaat Link
180 Ø Kaasetiket 180 mm
200 Ø Kaasetiket 200 mm
210 Ø Kaasetiket 210 mm
220 Ø Kaasetiket 220 mm
240 Ø Kaasetiket 240 mm
280 Ø Kaasetiket 280 mm
290 Ø Kaasetiket 290 mm
300 Ø Kaasetiket 300 mm
430 Ø Kaasetiket 430 mm
460 Ø Kaasetiket 460 mm

VRAAG EEN GRATIS SAMPLE PAKKET AAN

Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Van kleine tot grote oplage stickers op rol. Niks is ons te gek. Ben je op zoek naar bijzondere vormen of afwerkingen voor jouw etiketten op rol? Neem contact op met onze etikettenspecialist via de chat links onderin deze pagina. Etiketten bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Laat je een wijnetiket maken, logo stickers of ronde stickers drukken? Alles is mogelijk! Binnenkort rolt jouw etiket zo uit onze drukpers. 

✓ Drukken vanaf 50 stuks ✓ In 5 werkdagen geleverd ✓ Bereken direct online je prijs

 

Van hoog naar laag sorteren