Kaasetiketten

Wil je kaasetiketten van zijdevloei laten drukken? Bij Eshuis kun je de meest kwalitatieve vloeipapier kaasetiketten bestellen. Kies eerst het gewenste formaat, upload vervolgens jouw ontwerp en plaats je bestelling.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Kaasetiketten
 • Wij beloven: in één keer goed!
 • Partner voor B2B
 • 130 jaar ervaring
100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vraag een gratis sample pakket aan

  • Bepaal welk materiaal het beste past bij jouw product

  Vraag hier jouw sample pakket aan

Zijdevloei kaasetiketten online bestellen bij Eshuis

Nederland is hét kaasland van de wereld. Omdat wij de beste kazen van de wereld maken, is het natuurlijk ook van belang dat daar een passend kaasetiket bij zit. Een kaasetiket creëert herkenbaarheid en brengt jouw kaas onder de aandacht bij je klanten. Daarom is de combinatie van jouw kaas en het juiste kaasetiket hetgeen waar Eshuis jouw als kaasproducent goed bij kan helpen. 

Wat moet er op een kaas etiket staan? 

Een kaasetiket is een perfecte plek om informatie over jouw bedrijf en je kaas aan de consument te tonen. Bij het etiketteren van levensmiddelen is het wel belangrijk de wetgeving aan te houden bij het opstellen van jouw etiketten van kaas. Maar wat moet er nou verplicht op een kaasetiket staan? 

Er zijn ten eerste een aantal algemene gegevens wat op een kaas vermeldt moet staan. De algemene gegevens voor op een kaasetiket zijn: 

 • Soort kaas
 • Gewicht van de kaas
 • EG-erkenningsnummer 

Naast de algemene gegevens zijn er ook een aantal specifieke verplichtingen die op een etiket van de kaas moet staan. De specifieke verplichtingen voor op een kaasetiket zijn: 

 • Ingrediëntendeclaratie
 • Allergenen (uit de verplichte lijst van 14 allergenen)
 • Voedingswaardedeclaratie. Tegenwoordig zijn daar geen tests meer voor nodig. Je kunt de voedingswaardetabel toepassen wanneer je product hier vermeld staat. 
 • Houdbaarheidsdatum
 • Vermelding van de hoeveelheid ingrediënten in de ingrediëntenlijst

Wil je meer weten over de wetgeving van kaasetiketten? Etiketten voor zuivelproducten hebben met bepaalde regelgeving van doen. Hierover vertellen wij je graag meer. Zo weet jij zeker dat je een goed kaasetiket geleverd zult krijgen. 

Bedruk je vloeipapier kaasetiketten in verschillende formaten 

Op zoek naar de geschikte formaten en afmetingen kaasetiketten, stickers op labels? Bij Eshuis beschikken we over een breed assortiment aan verschillende kaasverpakkingen. Onze zijdevloei kaasetiketten kun je in verschillende ronde formaten bestellen. De zijdevloei kaasetiketten formaten die wij leveren zijn: 

Formaat Link
180 Ø Kaasetiket 180 mm
200 Ø Kaasetiket 200 mm
210 Ø Kaasetiket 210 mm
220 Ø Kaasetiket 220 mm
240 Ø Kaasetiket 240 mm
280 Ø Kaasetiket 280 mm
290 Ø Kaasetiket 290 mm
300 Ø Kaasetiket 300 mm
430 Ø Kaasetiket 430 mm
460 Ø Kaasetiket 460 mm

 

De kaasetiketten van Eshuis zijn ook voedselveilig. Een kaasetiket of kaasbanderol wordt bij Eshuis bedrukt met toners die voor levensmiddelen zijn gecertificeerd. Een bedrukte kaas verpakking van Eshuis is geschikt voor direct contact met de kaas. Al onze kaasetiketten worden bedrukt op zijdevloei materiaal, deze zijn beschikbaar in verschillende gramsgewichten. Wil je meer weten over onze etiketten? Vraag dan een gratis sample pakket aan!

Kaas met eigen logo etiket als cadeau of relatiegeschenk 

Op zoek naar kaasetiketten met eigen logo voor jouw kaas? Verras je vrienden, familie, werknemers of klanten met een passend uniek cadeau of geschenk. Een kaas met eigen logo is zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk. Denk hierbij aan een geschenk voor een trouwerij of jubileum. De mogelijkheden voor kaas met eigen etiketten zijn oneindig groot! 

Ben je bezig met het samenstellen van het komende kerstpakket? Bestel je kaasetiketten voor je bestelde kazen als een leuk kerstgeschenk. Voor de echte kaasliefhebbers van Nederland is een kaas met eigen logo een uniek kerstcadeau! Voor overige kaasverpakkingen kun je ook terecht bij Eshuis. Je kunt ze eenvoudig bestellen in de webshop. 

Zijn er alternatieve kaas verpakkingen en etiketten te bestellen?

Heb je specifieke wensen bij het bestellen van jouw kaasetiketten? Bij Eshuis kun je naast het bedrukken van kaasetiketten ook terecht voor het etiketten drukken van onder andere kaasbanderollen en brie labels. Wanneer hier nog niet het gewenste etiket tussen zit, kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zullen wij samen met jouw een passend etiket vinden voor jouw eigen kaas!

✓ Drukken vanaf 50 stuks ✓ In 5 werkdagen geleverd ✓ Bereken direct online je prijs

 

Van hoog naar laag sorteren