Sluitzegel 26 x 80 mm

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig bij het bestellen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Wil je op maat gemaakte sluitzegels bestellen? Op deze pagina vind je de sluitzegel met de vorm 26 x 80 mm. Eenvoudig en snel online bestellen.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Gratis sample aanvragen
€ 0,03
  • Vanaf 50 stuks

  • Eenvoudig online bestellen

  • Gratis levering in NL

  • Klantbeoordeling 4,9 / 5

Stel je sticker samen

Vul de opties in om de prijs en levertijd te bekijken. *Verplichte velden

1. Materiaal*
Help

Meer weten over onze verschillende materialen? Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker

2. Vorm*
Help

Rechthoek, vierkant, ovaal of rond. Staat de gewenste vorm er niet tussen? Vraag een offerte aan

3. Wikkeling*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Dan is het belangrijk dat je de juiste wikkeling invoert.

4. Formaat*
Help

Is jouw formaat niet beschikbaar? Wij bestellen deze voor jou, de levertijd wordt vijf werkdagen. Uniek labelgap of formaat nodig? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Selecteer een vorm om de formaatopties te zien.

5. Kerndiameter*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Met de juiste kerndiameter past de rol op de etiketteermachine.

6. Afwerking*
Help

Twijfel je over de juiste toepassing of heb je vragen over onze afwerkingen? Nee dan contact met ons op!

7. Etiketten per rol*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Zorg voor het gewenst aantal etiketten op een rol

Het opgegeven aantal of max. diameter op rol is het maximaal aantal wat wij voor elk design uitleveren op 1 rol

Max diameter van een rol

of

Aantal etiketten op een rol

Aantal designs met deze samenstelling*
Help

Bepaal hier het aantal designs van de gekozen samenstelling. Maak gebruik van een combinatievoordeel door meerdere designs van hetzelfde formaat te bestellen. Je betaalt dan slechts éénmalig de opstartkosten per formaat.

Aantal etiketten*
Help

Bepaal hier het aantal per design wat je wenst te bestellen. Het totaal aantal etiketten wordt automatisch bepaald a.d.h.v. het aantal per design.

Vergelijk je prijs
Leveringstermijn*
Help

*De levertermijn kunnen we enkel halen wanneer de drukproef is goedgekeurd voor 15:30. Keur je de drukproef na 15:30 goed, dan verschuift de levertermijn automatisch een dag. 

  • Voeg toe aan winkelwagen en upload je design(s)

  • 100% bestandscontrole

  • Prijsvoordeel bij bestellen meerdere designs

Sluitstickers voor de bescherming van producten

Wat zijn sluitzegels en welk doel hebben ze? Sluitzegels worden ook wel sluitstickers genoemd en zorgen ten eerste voor de bescherming van producten. Aan de hand van een sluitzegel kun je namelijk zien of een verpakking al is opengemaakt of niet. Denk maar eens aan potjes pindakaas, dressings, bierflesjes enzovoort: daarop vind je vaak een zegel die de dop met de glazen of plastic verpakking verbindt. Als de sluitzegel nog niet is opengescheurd, weet je zeker dat het product ongeopend is en klaar voor consumptie.

Sluitzegels zijn er standaard in verschillende maten:

Wil je de sluitzegel voorzien van een perforatie? Bestel hier jouw etiketten met perforatie.

Eenvoudig in 4 stappen sluitzegels bestellen

Slechts binnen een aantal muisklikken kun je jouw etiketten bestellen. Na het voltooien van deze vier stappen, gaan wij voor je aan de slag.

1. Selecteer je materiaal, vorm, formaat en afwerking. 
2. Bepaal het aantal; je ziet meteen de prijzen.
3. Upload jouw ontwerp in de editor en keur het zelf goed.
4. Bestel jouw sluitzegels, wij controleren het ontwerp en gaan voor jou drukken.

Het is ook mogelijk je eigen programma te gebruiken om het ontwerp aan te passen, download hier de stanscontrour van dit formaat, edit jouw design(s) binnen het stanscontour en upload vervolgens jouw bestand in onze editor.

Twijfel je over welk materiaal het beste past bij jouw product? Bekijk de materialen van etiketten, inclusief alle eigenschappen. Je kunt natuurlijk ook een sample pakket aanvragen met alle materalen die geschikt zijn voor sluitzegels. 

100% Bestandscontrole

Twijfel je aan jouw bestand? Geen probleem! Wij controleren altijd jouw ontwerp en delen daarna een digitale drukproef per e-mail. Je kunt dan nog een keer jouw bestand controleren. Hier zie je alle eigenschappen die je kunt goedkeuren. Nadat je jouw drukproef hebt goedgekeurd ontvang je een e-mail met de verwachte verzenddatum.

Let op: de verzenddatum is afhankelijk van het moment dat je de drukproef hebt goedgekeurd. Wil je zo snel mogelijk je etiketten ontvangen? Geef dan op tijd jouw akkoord door.

Sluitzegels bestellen namens jouw branche

Er zijn verschillende branches die veelvuldig gebruikmaken van stickers. Denk bijvoorbeeld aan de foodbranche en de drankensector: zij passen sluitstickera toe om aan de consument aan te tonen dat een levensmiddel nog niet is gebruikt. Hetzelfde geldt voor de cosmeticabranche. Neem bijvoorbeeld make-up-producten zoals mascara’s of lipsticks. Deze dienen ook 100% hygiënisch te worden verkocht. Middels een sluitsticker kun je als merk aantonen dat het product nog niet eerder geopend is. Kortom: een sluitsticker biedt een perfecte manier voor de hygiënische bescherming van cosmetica etiketten

Eshuis is jouw partner in etiketten en stickers

Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Van kleine tot grote oplage stickers op rol. Niks is ons te gek. Een alternatieve oplossing voor sluitzegels is het gebruik van logo stickers. Hiermee kun je op een creatieve manier jouw merk of bedrijf overbrengen via je product. Ben je op zoek naar bijzondere vormen of afwerkingen voor jouw etiketten op rol? Neem contact op met onze etikettenspecialist via de chat links onderin deze pagina.

✓ Drukken vanaf 50 stuks ✓ In 5 werkdagen geleverd ✓ Bereken direct online je prijs

Vraag een gratis sample pakket aan


Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf jouw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan