Etiketten met perforatie

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig bij het bestellen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Stel jouw etiket met perforatie samen in onze etikettenconfigurator. Jouw etiketten op rol stel je samen en laat je drukken in slechts enkele stappen!

Bestel je voor het eerst een etiket met perforatie?
Lever jouw design MET een stanscontour en perforatielijn aan waaraan wij kunnen zien hoe de vorm moet worden. Kijk hier voor meer informatie over het opmaken van een eigen stanscontour.
LET OP! Als je voor het eerst een etiket met perforatie besteld, rekenen wij +€100,- aan stanskosten bovenop de genoemde prijzen in de configurator.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Gratis sample aanvragen
€ 0,03
 • Vanaf 50 stuks

 • Eenvoudig online bestellen

 • Gratis levering in NL

 • Klantbeoordeling 4,9 / 5

Stel je sticker samen

Vul de opties in om de prijs en levertijd te bekijken. *Verplichte velden

1. Materiaal*
Help

Meer weten over onze verschillende materialen? Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker

2. Vorm*
Help

Rechthoek, vierkant, ovaal of rond. Staat de gewenste vorm er niet tussen? Vraag een offerte aan

3. Wikkeling*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Dan is het belangrijk dat je de juiste wikkeling invoert.

4. Formaat*
Help

Is jouw formaat niet beschikbaar? Wij bestellen deze voor jou, de levertijd wordt vijf werkdagen. Uniek labelgap of formaat nodig? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Selecteer een vorm om de formaatopties te zien.

5. Afwerking*
Help

Twijfel je over de juiste toepassing of heb je vragen over onze afwerkingen? Nee dan contact met ons op!

6. Etiketten per rol*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Zorg voor het gewenst aantal etiketten op een rol

Het opgegeven aantal of max. diameter op rol is het maximaal aantal wat wij voor elk design uitleveren op 1 rol

Max diameter van een rol

of

Aantal etiketten op een rol

7. Kerndiameter*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Met de juiste kerndiameter past de rol op de etiketteermachine.

Aantal designs met deze samenstelling*
Help

Bepaal hier het aantal designs van de gekozen samenstelling. Maak gebruik van een combinatievoordeel door meerdere designs van hetzelfde formaat te bestellen. Je betaalt dan slechts éénmalig de opstartkosten per formaat.

Aantal etiketten*
Help

Bepaal hier het aantal per design wat je wenst te bestellen. Het totaal aantal etiketten wordt automatisch bepaald a.d.h.v. het aantal per design.

Vergelijk je prijs
Leveringstermijn*
Help

*De levertermijn kunnen we enkel halen wanneer de drukproef is goedgekeurd voor 15:30. Keur je de drukproef na 15:30 goed, dan verschuift de levertermijn automatisch een dag. 

Etiket samenstelling opslaan:
Vul je mail in en ontvang een link met jouw unieke etiket samenstelling.
E-mail:
Sla jouw etiket samenstelling op:
Later verder gaan met je bestelling? Vul je email adres in en ontvang een link met jouw unieke etiketsamenstelling.
E-mail:
 • Voeg toe aan winkelwagen en upload je design(s)

 • 100% bestandscontrole

 • Prijsvoordeel bij bestellen meerdere designs

Etiketten met perforatie

Etiketten met perforatie worden vaak gebruikt als sluitzegel. Wanneer een verpakking met sluitzegel wordt geopend, scheurt het etiket. Je kan in één oogopslag zien dat de verpakking is geopend. Doormiddel van de perforatie is het openmaken van het product makkelijker voor de consument. 

In 4 stappen samengesteld en besteld

1. Selecteer je materiaal, vorm, formaat en afwerking. 
2. Bepaal het aantal; je ziet meteen de prijzen.
3. Upload jouw ontwerp in de editor en keur het zelf goed.
4. Bestel jouw rechthoekige stickers, wij controleren het ontwerp en gaan voor jou drukken.

Etiket met een perforatie aanleveren

Bij het bestellen van een etiket met een scheurlijn is het belangrijk dat je een goede stanscontour aanlevert. Onder het tabblad; Aanleveren, vind je alle informatie over het aanleveren van een etiket met perforatie.

100% Bestandscontrole!

Twijfel je aan jouw bestand? Geen probleem! Wij controleren altijd jouw ontwerp en delen daarna een digitale drukproef per e-mail. Je kunt dan nog een keer jouw bestand controleren. Hier zie je alle eigenschappen die je kunt goedkeuren. Nadat je jouw drukproef hebt goedgekeurd ontvang je een e-mail met de verwachte verzenddatum.

Let op: de verzenddatum is afhankelijk van het moment dat je de drukproef hebt goedgekeurd. Wil je zo snel mogelijk je etiketten ontvangen? Geef dan op tijd jouw akkoord door.

Etiketten met scheurlijn bestellen

Wil je advies of heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen. Onze etikettenspecialist zit voor je klaar bij de chat links onderin deze pagina. Wil je eerst de materialen van etiketten ervaren? Vraag dan een gratis sample pakket aan:

Vraag een gratis sample pakket aan

Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Van kleine tot grote oplage stickers op rol. Niks is ons te gek. Ben je op zoek naar bijzondere vormen of afwerkingen voor jouw etiketten op rol? Etiketten bestellen kan ook eenvoudig via onze webshop. Laat je een wijnetiket maken, logo stickers of ronde stickers drukken? Alles is mogelijk! Binnenkort rolt jouw etiket zo uit onze drukpers. 


Etiket met een perforatie aanleveren

Bij het bestellen van een etiket met een scheurlijn is het belangrijk dat je een goede stanscontour aanlevert. Dan weten wij precies welke vorm jij wilt en waar het etiket moet scheuren. Wij bestellen dan een stans met deze specifieke perforatie. De stansvorm lever je als volgt aan:

 • Als steunkleur met de naam: CUTTER;
 • In een aparte artworklaag;
 • Breedte van 0,2 pt;
 • Met afgeronde hoeken van 0,5 mm radius;
 • Stippellijn met vaste (1.00 mm) en losse (0.75mm) delen;
 • Het vaste deel zal moeten aansluiten op de stanscontour. Hiermee zorg je dat het makkelijk gescheurd kan worden. 

Zorg ervoor dat de lijn is opgemaakt uit vaste en losse delen. Een gebruikelijke breedte van deze lijn is 1.00 mm voor het vaste deel en 0.75 mm voor het losse deel.Het is mogelijk om naar wens de vaste en losse delen te bepalen. Wil je dat jouw etiket iets makkelijker scheurt dan normaal? Verklein dan bijvoorbeeld het losse deel van 0.75 mm naar 0.50 mm. 

Daarnaast is het belangrijk het vaste deel aansluit op de stanscontour, hierdoor kan het makkelijk gescheurd worden. Op de linker afbeelding hieronder zie je dat het losse deel aansluit op de stanscontour. Rechts zie je dat het vaste deel aansluit op de stanscontour. 

Voorbeeld stans met perforatie

Klik hier voor een voorbeeld van een stansvorm met perforatie. Bekijk onze aanleverinstructies op deze pagina voor de overige instructies. Verwerk je de stickers machinaal, dan kun je de technische specs doorgeven. Zelf labelen met de hand? Kies voor Eshuis heeft keuze bij de laatste 3 opties, wij regelen het voor jou.

Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf jouw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan