Kaasetiket 200 mm Ø

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig bij het bestellen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Wil je kaasetiketten met zijdevloei laten drukken? Dan zit je hier goed. Bij Eshuis kun je namelijk de meest kwalitatieve kaasetiketten met zijdevloei laten drukken. Kies eerst het gewenste formaat en upload vervolgens je drukbestand en plaats je bestelling.

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Gratis sample aanvragen
€ 0,03
  • Vanaf 50 stuks

  • Eenvoudig online bestellen

  • Gratis levering in NL

  • Klantbeoordeling 4,9 / 5

Stel je sticker samen

Vul de opties in om de prijs en levertijd te bekijken. *Verplichte velden

1. Materiaal*
Help

Onze zijdevloei etiketten worden met voedselveilige inkt bedrukt. Het dunne label wordt onlosmakelijk één geheel met de kaaskorst.

2. Vorm*
Help

Kaasetiketten leveren wij enkel in ronde vormen. Toch een andere wens? Laat het ons weten in de chat.

3. Etiketten per pak*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Zorg dan voor het juiste aantal per pak.

Het opgegeven aantal of max. diameter op rol is het maximaal aantal wat wij voor elk design uitleveren op 1 rol

Max hoogte van pak

of

Aantal etiketten per pak

4. Formaat*
Help

Is jouw formaat niet beschikbaar? Laat het ons weten via de chat,mail of telefoon. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Selecteer een vorm om de formaatopties te zien.

Aantal designs met deze samenstelling*
Help

Bepaal hier het aantal designs van de gekozen samenstelling. Maak gebruik van een combinatievoordeel door meerdere designs van hetzelfde formaat te bestellen. Je betaalt dan slechts éénmalig de opstartkosten per formaat.

Aantal etiketten*
Help

Bepaal hier het aantal per design wat je wenst te bestellen. Het totaal aantal etiketten wordt automatisch bepaald a.d.h.v. het aantal per design.

Vergelijk je prijs
Leveringstermijn*
Help

*De levertermijn kunnen we enkel halen wanneer de drukproef is goedgekeurd voor 15:30. Keur je de drukproef na 15:30 goed, dan verschuift de levertermijn automatisch een dag. 

  • Voeg toe aan winkelwagen en upload je design(s)

  • 100% bestandscontrole

  • Prijsvoordeel bij bestellen meerdere designs

Bij Eshuis bestel je de mooiste kaas etiketten 

Nederland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nederland is hét kaasland van de wereld. Daarom is het niet zo gek dat wij ook voor kazen mooie en unieke etiketten drukken. Bij Eshuis is het nu mogelijk om jouw kaasetiketten online te bestellen. Eenvoudig en binnen 5 werkdagen geleverd!

Combineer met kaasbanderollen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw kaas op te laten vallen. Doormiddel van een extra etiket rondom de kaas kun je dit realiseren. Je kan het design van jouw kaasetiket doortrekken naar een bedrukte kaasbanderol zodat de kaas, waar jij trots op bent, vanuit elke hoek opvalt. Voor kaasbanderollen kun je hier een offerte aanvragen.

Voedselveilige kaasetiketten

De kaasetiketten van Eshuis zijn voedselveilig. Een kaasetiket of kaasbanderol wordt bedrukt met toners die voor levensmiddelen zijn gecertificeerd. Een bedrukte kaasverpakking is geschikt voor direct contact met de kaas.  Al onze kaasetiketten worden bedrukt op zijdevloei materiaal, deze zijn beschikbaar in verschillende gramsgewichten. Het meest gekozen formaat kaasetiket is 240 Ø mm. Naast dat we belangrijk vinden dat onze etiketten voedselveilig zijn, helpen wij je ook bij het bewustworden van de regelgeving waaraan een kaasetiket moet voldoen. Etiketten voor zuivelproducten moeten namelijk volgens een bepaalde regelgeving worden opgesteld. Hierover vertellen wij je graag alles, zodat jij zeker weet dat jouw kaasetiket aan de wetgeving voldoet. 

100% Bestandscontrole!

Hoe je precies jouw kaasverpakking kan aanleveren? Bekijk onze aanleverinstructies op deze pagina. Twijfel je aan jouw bestand? Geen probleem! Wij controleren altijd jouw ontwerp en delen daarna een digitale drukproef per e-mail. Je kunt dan nog een keer jouw bestand controleren. Hier zie je alle eigenschappen die je kunt goedkeuren. Nadat je jouw drukproef hebt goedgekeurd ontvang je een e-mail met de verwachte verzenddatum.

Let op: de verzenddatum is afhankelijk van het moment dat je de drukproef hebt goedgekeurd. Wil je zo snel mogelijk je etiketten ontvangen? Geef dan op tijd jouw akkoord door.

Wil je de kwaliteit van onze zijdevloei etiketten ervaren? Vraag dan gemakkelijk en snel een sample pakket aan. 

Vraag een gratis sample pakket aan

Drukken vanaf 50 stuks In 5 werkdagen geleverd  Voedselveilige etiketten ✓ 100% bestandscontrole


Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf jouw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Is dit iets voor jou?