Inspiratie voor bierbrouwers

In de wereld van craft- en speciaal bier komen steeds meer brouwers met de lekkerste bieren of pils op de markt. Een consument staat voor het schap en heeft de ruime keuze uit een bierassortiment van bijna 200-500 verschillende bieren. Hoe zorg je er nu voor dat de consument jouw bier kiest terwijl hij of zij jouw met liefde gebrouwen bier nog nooit heeft geproefd? Een sprekende verpakking is volgens ons dé oplossing. Laat je inspireren door onderstaande concepten.

Ontwerp bieretiketten

Snel een nieuwe smaak introduceren? Bestel nu heel eenvoudig en snel jouw bieretiket online. Upload je eigen artwork of creëer van scratch off jouw ontwerp in onze online editor. Binnen 5 werkdagen geleverd. Heb je jouw etiket sneller nodig? Voor 12 uur besteld en met een spoedtoeslag, dan heb jij jouw bieretiket de volgende werkdag in huis. 

Heb je specifieke wensen? Bier etiketten in grote oplages, speciale materialen of in de vorm van een shrink sleeve kun je aanvragen via maatwerk@eshuis.nl

Stel jouw etiket samen

en bereken de prijs en levertijd
Etiketten bestellen

VERHAAL

Bier uit blik of bier uit fles?

Wil je zelf bier brouwen of doe je dat al? Dan wil je vast de voordelen van bier uit blik weten. Lees hier wat bier in blik afvullen voor jou betekent. 

Lees verder

VERHAAL

Goddelijk bier, spraakmakend design

De wereld van de craft- en speciaal bier wordt steeds groter. Meer en meer brouwers komen met de lekkerste bieren of pils op de markt. Maar hoe zorg je er nou voor dat de consument überhaupt die geweldige smaaksensatie van jouw gebrouwen bier voor het eerst ervaart? Dat begint bij een opvallend etiket van onze etikettendrukkerij.  

Lees verder

VERHAAL

Unieke samenwerking; Grolsch, Freshtival en Eshuis

Het ultieme festivalgevoel in een beugelfles. De festivalbezoeker ontwerpt het spraakmakende design.

Lees verder


Laden...