Duurzame verpakkingen

Duurzaam verpakken? Bekijk de mogelijkheden van een duurzame verpakking.

Duurzame verpakkingen als onderdeel van een duurzame organisatie

Duurzaamheid is een breed thema en heeft een groeiende rol voor consumenten en het bedrijfsleven. De consument creëert verwachtingen waar organisaties op anticiperen en andersom. Daarbij hoort de verduurzaming van bedrijfsprocessen. In het productieproces zijn veel mogelijkheden om te verduurzamen. Duurzame verpakkingen zijn essentieel voor een sustainable product.

Formaat_560_x_526_-_Duurzame_etiketten_4.jpg
Formaat_560_x_526_-_Duurzame_etiketten_5.jpg
Formaat_560_x_526_-_Duurzame_etiketten_6.jpg

Van verpakken naar duurzaam verpakken

De basis van duurzaam drukwerk ligt bij het materiaal. We kennen veel verschillende materialen met elk hun eigenschappen die geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij maken we ook onderscheid tussen recyclebare- en niet recyclebare materialen. Maar wat is nu een duurzame verpakking? De ultieme duurzame verpakking is er één die volledig kan worden gerecycled.  Doe de KIDV-recyclecheck en bepaal in hoeverre jij een recyclebare verpakking hebt.  

DISCLAIMER; helaas zijn de ontwikkelingen nog niet zover dat alle verpakkingen volledig te zijn recyclen. Maar je kunt je productverpakking wel al een heel stuk verduurzamen. Hoe klein de stap ook is, alle stappen die we samen zetten naar een meer duurzame verpakking is er al één in de goede richting. Weten wat we al wel kunnen doen? Download de video van recycle expert Vincent Mooij, head of circpack van Suez Nederland en leer meer van zijn vijf tips.

Leer meer van de recycle expert en download de exclusieve video gratis

 

Wil jij ook jouw verpakking verduurzamen?

Wil jij gaan voor meer duurzaamheid in je bedrijf? Eshuis helpt jou hier graag bij! Grotere oplages of maatwerk nodig? Via ons offerteformulier kun je eenvoudig informatie aanvragen. Direct mailen kan uiteraard ook, stuur je aanvraag naar maatwerk@eshuis.nl. We nemen binnen 24 uur op werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Of plan meteen een afspraak in met Niels Gort, accountmanager bij Eshuis. Via onderstaande link heb je direct toegang tot zijn agenda. Plan gerust een afspraak in, dan drinken we een virtuele kop koffie en gaan we (geheel vrijblijvend) onderzoeken wat we voor jouw merk kunnen doen.

Meer weten over duurzaam verpakken?

Plan een virtuele kop koffie in met Niels Gort, accountmanager bij Eshuis, dan gaan we voor jou (vrijblijvend) op onderzoek uit.

Datum en tijd kiezen

Vraag gratis duurzame samples aan

De basis van een sustainable verpakking ligt bij het materiaal. Vraag een sample pakket aan en ontdek de mogelijkheden van duurzaam verpakken. 

Vraag gratis duurzame samples aan

 

Heb je juist kleine oplages nodig? Je kunt bij ons gemakkelijk duurzame etiketten bestellen. Zelfklevende etiketten op rol met eigen design of ontwerp leveren wij al binnen vijf werkdagen. Ook kun je eerst een gratis sample pakket aanvragen om te kijken welk materiaal voor stickers en etiketten het best bij jou product past.

Duurzame verpakkingen

 • Offerte aanvragen
  Verduurzaam de shrink sleeve met een perforatie
  Duurzame shrink sleeve
  Duurzame verpakking inzetten? Kies voor een verwijderbare shrink sleeve met perforatie.
 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Vierkant.jpg
  Duurzame zelfklevende etiketten
  Op zoek naar een duurzame verpakking? Bekijk ons assortiment duurzame zelfklevende etiketten.
 • Direct bestellen
  Duurzame etiketten bestellen
  Duurzame stickers
  Duurzame stickers nodig in een kleine oplage? Bestel hier jouw zelfklevende etiketten op duurzaam materiaal