10 december 2014

Eshuis: Ondernemer van het jaar Regio Zwolle!!

En het is een feit...... uit 60 aanmeldingen heeft Eshuis' Peter Overbeek de titel Ondernemer van het jaar Regio Zwolle in de wacht gesleept.
We zijn weer zo trots als een pauw. Gewonnen dankzij innovatief ondernemerschap.

Bekijk hier de film die gemaakt is voor de nominatie.
Het thema was dit jaar internationalisering. De projecten die we met Coca-Cola hebben gedaan sloten mooi aan bij dit thema. Nu staat Eshuis ook in de regio Zwolle op de kaart. Een mooiere afsluiting van het jaar kunnen wij ons niet voorstellen.

Move4Mobile en Eshuis Starter en Ondernemer van het jaar 2014 Regio Zwolle

Robert Kosse van het in Gramsbergen gevestigde Move4Mobile en Peter Overbeek van Eshuis uit Dalfsen hebben gisteren de awards voor Starter en Ondernemer van het jaar 2014 van de Regio Zwolle in de wacht gesleept. Dit gebeurde op het Regio Zwolle Congres, waar het publiek de uiteindelijk beslissende stem mocht uitbrengen.

De criteria

De vakjury bestond dit jaar uit Klaas Feenstra, Hans Bakker, Ben Reuvekamp, Jur Zandbergen, Edwin Peterman, Gerard den Ouden en de winnaar van het afgelopen jaar Yvo Hütte. Zij hebben gelet op de rol van de ondernemer, visie en strategie, innovatieve kracht, uitstraling, operational excellence, bedrijfsresultaten en de positie in de samenleving. De stem van de vakjury telde voor 75% mee, die van het publiek voor 25%.

Share a coke
De verpakkings- en etikettendrukker Eshuis heeft de prijs gewonnen omdat dit bedrijf een voorloper binnen de sector is qua snelheid, flexibele oplages en technologie. Volgens Eshuis is sustainability not a vision, it is a responsibility. Het bedrijf wist de regie van het grootste digitale drukproject, waar 18 drukkers bij betrokken zijn, te verwerven: de Coca-Cola campagne ' share a coke'.  Het project is nu wereldwijd uitgerold, alles is gebaseerd op de Eshuis aanpak. 
 

http://regiozwollecongres.nl/nieuws/item/12-nieuws/34-move4mobile-en-eshuis-starter-en-ondernemer-van-het-jaar-2014-regio-zwolle