Bieretiketten drukken

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig bij het bestellen?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Laat jouw bieretiketten maken en drukken bij Eshuis. Stel jouw bier etiket voor fles of blik eenvoudig samen in de etikettenconfigurator. In slechts 4 stappen kan jij een bier etiket maken. Val op in het schap met jouw bier met eigen etiket, het kan bij Eshuis!

Gratis levering in NL | vanaf 50 stuks | binnen vijf werkdagen geleverd!

Gratis sample aanvragen
€ 0,03
  • Vanaf 50 stuks

  • Eenvoudig online bestellen

  • Gratis levering in NL

  • Klantbeoordeling 4,9 / 5

Stel je sticker samen

Vul de opties in om de prijs en levertijd te bekijken. *Verplichte velden

1. Materiaal*
Help

Meer weten over onze verschillende materialen? Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker

2. Vorm*
Help

Rechthoek, vierkant, ovaal of rond. Staat de gewenste vorm er niet tussen? Vraag een offerte aan

3. Wikkeling*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Dan is het belangrijk dat je de juiste wikkeling invoert.

4. Formaat*
Help

Is jouw formaat niet beschikbaar? Wij bestellen deze voor jou, de levertijd wordt vijf werkdagen. Uniek labelgap of formaat nodig? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!

Selecteer een vorm om de formaatopties te zien.

5. Afwerking*
Help

Twijfel je over de juiste toepassing of heb je vragen over onze afwerkingen? Nee dan contact met ons op!

6. Etiketten per rol*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Zorg voor het gewenst aantal etiketten op een rol

Het opgegeven aantal of max. diameter op rol is het maximaal aantal wat wij voor elk design uitleveren op 1 rol

Max diameter van een rol

of

Aantal etiketten op een rol

7. Kerndiameter*
Help

Verwerk je de etiketten machinaal? Met de juiste kerndiameter past de rol op de etiketteermachine.

Aantal designs met deze samenstelling*
Help

Bepaal hier het aantal designs van de gekozen samenstelling. Maak gebruik van een combinatievoordeel door meerdere designs van hetzelfde formaat te bestellen. Je betaalt dan slechts éénmalig de opstartkosten per formaat.

Aantal etiketten*
Help

Bepaal hier het aantal per design wat je wenst te bestellen. Het totaal aantal etiketten wordt automatisch bepaald a.d.h.v. het aantal per design.

Vergelijk je prijs
Leveringstermijn*
Help

*De levertermijn kunnen we enkel halen wanneer de drukproef is goedgekeurd voor 15:30. Keur je de drukproef na 15:30 goed, dan verschuift de levertermijn automatisch een dag. 

Etiket samenstelling opslaan:
Vul je mail in en ontvang een link met jouw unieke etiket samenstelling.
E-mail:
Sla jouw etiket samenstelling op:
Later verder gaan met je bestelling? Vul je email adres in en ontvang een link met jouw unieke etiketsamenstelling.
E-mail:
  • Voeg toe aan winkelwagen en upload je design(s)

  • 100% bestandscontrole

  • Prijsvoordeel bij bestellen meerdere designs

Bieretiketten drukken? Bestel je hoge kwaliteit bieretiketten bij Eshuis

In Nederland zijn honderden ambachtelijke brouwerijen en duizenden hobbybrouwers. Hoe laat je jouw bierfles opvallen tussen al deze heerlijke bieren? Met een stoer bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een etiket maken doe je eenvoudig en snel bij Eshuis. Je kunt zelfs jouw eigen bieretiket maken in onze editor. Het eindresultaat is jouw goddelijke bier met eigen etiket. Zorg er hierdoor voor dat klanten kiezen voor jouw bier! Ga het avontuur aan, laat jouw bieretiketten drukken bij Eshuis!

Welke afmetingen bieretiketten kan ik maken?

Heb je nog geen ontwerp voor jouw bier etiket? En zoek je naar een geschikte afmeting zodat je het ontwerp van jouw bieretiket kan laten printen? Wij zetten de meest gekozen formaten voor bieretiketten graag op een rij:

Bieretiketten voor fles

Formaat fles Formaat etiket
33 cl fles 180 x 90 mm

De meest voorkomende en gebruikte afmeting voor een bieretiket bij een standaard bierflesje van 33cl is 180 bij 90 millimeter. Daarnaast zijn er nog diverse andere soorten afmetingen per specifieke verpakking. Denk bijvoorbeeld aan bieretiketten voor op een blik. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende bieretiket afmetingen per formaat blik. 

Bieretiketten voor blik

Formaat blik Formaat etiket
25cl- slim can 160 x 110 mm
25cl- sleek can 175 x 90 mm
33cl- standaard 205 x 85 mm
44cl- standaard 205 x 120 mm
50cl- standaard 205 x 135 mm

Deze formaten worden het vaakst gekozen voor bieretiketten in onze webshop. Maak jij het geheel helemaal af met halsetiketten bijpassend bij jouw bieretiketten? Of kies jij voor etiketten op rol voor promotionele doeleinden? Ontdek de mogelijkheden zodat jij straks opvalt met jouw bierfles etiketten. Wil je jouw product voorzien van een voor- en achterkant etiket? Bij Eshuis is het mogelijk om verschillende designs op één rol te bestellen. Zie hiervoor onze repeterende etiketten.

Welk materiaal etiket past het beste bij mijn bierfles of blik?

Bij Eshuis heb je de keuze uit diverse soorten materialen en afwerkingen. Zo kun je kiezen tussen een papier of kunststof materiaal voor jouw bierfles of blik. Deze twee materialen zijn weer onder te verdelen in verschillende soorten materiaal. Zo kun je kiezen voor een wit, zilver of transparant ondergrond. Zo kan het ontwerp van jouw etiket op verschillende manieren naar voren komen. Daarnaast hebben we speciaal voor de BNR-fles (Bruine Nederlandse Retourfles) een nieuw etiket ontwikkeld. Dit zijn afwasbare etiketten. Met afwasbare etiketten maken je het reinigen van je bierfles een stuk eenvoudiger. Afwasbare etiketten zijn namelijk ontwikkeld met een speciale lijm, die makkelijk van de fles te wassen is. Hierdoor kan jij makkelijker de fles hergebruiken en kosten besparen. 

Wat moet er op een bieretiket voor blik of fles staan?

Wanneer je je bieretiket laat bedrukken is het handig om te weten wat wettelijk op een bieretiket moet staan. Denk aan de naam van de brouwerij en van het type bier. In jouw bier heb je gebruik gemaakt van verschillende ingrediënten, deze zijn verplicht om te vermelden. Net als het alcoholpercentage, de houdbaarheidsdatum, het batchnummer en de netto hoeveelheid. Bekijk maar eens de etiketten die je in de winkel ziet. 

Ben je op zoek naar andere etiketten voor drank? Een wijnetiket maken kan ook via Eshuis. Naast een normaal wijn etiket is een champagne met eigen etiket ook mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw etiketten? Het is namelijk ook mogelijk over voor luxe afwerkingen zoals Spot-UV lak te kiezen. Dit geeft een extra unieke uitstraling aan jouw etiketten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wil je onze kwaliteit beoordelen voordat je begint met etiketten drukken? Vraag dan gratis een sample pakket aan:

Vraag een gratis sample pakket aan


Aanleverinstructies:

Wil je weten hoe je exact jouw ontwerp moet aanleveren? Wij hebben een instructie geschreven voor artwork dat je kunt uploaden in onze editor. Lees onze aanleverinstructies goed door om te kijken waar het bestand aan moet voldoen.

Materiaal:

Bekijk onze etiketten, stickers en label vergelijker voor het gebruik van de materialen. In een duidelijk overzicht kun je zien waar het materiaal wel of niet geschikt voor is. Toch vragen over het materiaal of eerst gratis samples ontvangen? Stuur een mail naar webstore@eshuis.nl en wij helpen jou graag verder.

Schrijf jouw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan