Hulp bij ontwerpen

Laden...

Etiket ontwerpen, ingewikkelder dan je denkt

Het produceren van etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen is behoorlijk ingewikkeld. Maar daar zijn wij goed in, al zeggen we het zelf. Wij richten ons op het produceren van jouw producten, hierin hebben we veel kennis en ervaring. Wij zijn ook creatief, denken graag met jou mee, maar wij ontwerpen niet zelf in huis. Dit laten wij graag over aan creatievelingen die hier goed in zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise en vakmanschap.

Achter het maken van een design voor een etiket, shrink sleeve of flexibele verpakking zit veel werk. Het design is heel belangrijk, want de verpakking is het eerste wat jouw klant ziet. Een ontwerp start bij de grote lijnen, langzaam wordt er toegewerkt naar de details. Ruimtes worden ingevuld of less is more? Jij bepaalt.

Laat het artwork van je etiket opmaken door onze collega designers

Ben jij zelf een creatieveling, een held in het ontwerpen van etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen? Super! Ben jij minder creatief in het maken van een etiket ontwerp en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben wij voor jou wij een mooie oplossing. Wij willen je graag voorstellen aan Heleen Schaapman van M-OOI Graphic studio en Laurens Hilboezen van Bureau Opvallend. Dit zijn twee designhelden. Zij vertalen jouw wensen naar de mooiste ontwerpen. Heleen en Laurens weten wat de mogelijkheden zijn van ons drukwerk. Zij kennen de verschillende materialen en lakken.

Om je een beeld te geven wat Heleen en Laurens kunnen, hebben ze een aantal bieretiketten ontworpen in verschillende stijlen. Ze ontwerpen meer dan bieretiketten, de rest van hun werk kan je zien op hun websites. Zie je een ontwerp wat jou aanspreekt? Neem contact op met de designer, Heleen of Laurens helpen jou graag verder. 

Formaat_560_x_526_Heleen_5.jpg
Formaat_560_x_526_Heleen_6.jpg
Formaat_560_x_526_Heleen_7.jpg

Formaat_560_x_526_Laurens_5.jpg
Formaat_560_x_526_Laurens_6.jpg
Formaat_560_x_526_Laurens_7.jpg

Goedkoop een etiket laten ontwerpen?

Hoe duur of hoe goedkoop het ontwerpen van jouw etiket wordt dat bepaal jij zelf. Eshuis gaat altijd op zoek naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Om deze reden worden designs bij Heleen of Laurens gemaakt voor slechts €60,00 per uur in plaats van €75,00 per uur, exclusief btw. Meld wel even dat je jouw etiketten, shrink sleeves of flexibele verpakkingen besteld bij Eshuis. Dan kun je gebruik maken van deze korting.

Hoeveel tijd Heleen en Laurens nodig hebben voor jouw etiket is per situatie verschillend. Voel je vrij contact met hen op te nemen, ze bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Wil je graag eerst fysieke modellen zien van de etiketten? Vraag hier een gratis sample pakket aan met fysieke modellen. Wij sturen jou een pakketje etiketten met verschillende materialen en lakken van de designs van Heleen en Laurens.