Hersluitbare etiketten

Een hersluitbaar etiket, een simpele oplossing voor een herkenbaar probleem.

Producten continu heropenen met een hersluitbaar etiket

Een hersluitbaar etiket is, de naam zegt het al, een etiket waarmee een geopende verpakking opnieuw wordt afgesloten. Hiermee zorg je ervoor dat de inhoud langer goed blijft. Een hersluitbaar etiket wordt voornamelijk gebruikt als toevoeging voor flexibele verpakkingen met voedingsmiddelen zoals: pasta, koekjes, noten enzovoort. Een gemakkelijke oplossing voor een herkenbaar probleem.

Creëer gemakkelijk een hersluitbare verpakking door middel van een hersluitbare sticker

Een hersluitbaar etiket wordt gemaakt van een kunststof materiaal, hierdoor kan het etiket niet scheuren. De sterke lijm zorgt ervoor dat de flexibele verpakking meerdere keren kan worden geopend en gesloten.

Een hersluitbaar etiket iets voor jou?

De mogelijkheden van een hersluitbaar etiket zijn eindeloos. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw product? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bij Eshuis kijken wij altijd naar de beste oplossing voor jouw product.

Sluitzegels

Toch niet op zoek naar een hersluitbaar etiket maar een sluitsticker of sluitzegel? Dit is inderdaad een andere type product. Kijk op deze pagina voor meer informatie over sluitzegels.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf